Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 4 Mayıs 2021! Bedava sırt çantası, skin, silah ve daha fazlası...

Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 4 Mayıs 2021! Bedava sırt çantası, skin, silah ve daha fazlası...

Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 4 Mayıs 2021! Fırsatı kaçırmayın. Süresi dolmadan siz de hesabınıza çeşitli ödüller alın. Elmas ile alınacak ödüller artık bu kodlarla beraber sizlere ücretsiz gelecek. İşte detaylar...

Free Fire ödül kodları, kullanıcılara, yalnızca elmas harcayarak elde edilebilecek özel öğeleri ücretsiz olarak alma fırsatı sunar. Ödüller, karakterlerden sandıklara, destelere ve daha fazlasına kadar değişebilir. 

Her kodun belirli bir son kullanma tarihi vardır ve verilen tarihten sonra ödülleri talep etmek için kullanılamaz. Bu nedenle oyuncular bunları mümkün olan en kısa sürede kullanmalıdır. 

İşte 4 Mayıs 2021 için çalışan Free Fire ödül kodları:

Bugün için Free Fire ödül kodları (4 Mayıs) 

c8e75-16200370376898-800.jpg

FFESPORTSSQA: Engelleme Sırt Çantası 

FF8M82QK7C2M: Famas Moonwalk Ganimet Kutusu 

FF8M82QK7C2M: Famas Moonwalk Yağma Kutusu 

Free Fire'da ödül kodlarıyla sırt çantası görünümü ve ganimet sandığı nasıl elde edilir?

1. Adım: Oyundaki tüm ödül kodları, resmi ödül kullanım sitesinden alınabilir. Oyuncular, Free Fire reward yazarak bu siteye ulaşabilir.

2. Adım: Ardından, hesaplarına bağladıkları platformu kullanarak web sitesinde Free Fire ID ile oturum açmaları gerekir. 

Not: Konuk kullanıcılar hiçbir koşulda ödül talep edemez ve bu nedenle bunu Facebook, Google, VK, Twitter, Apple Kimliği ve Huawei Kimliği dahil olmak üzere tek bir platforma bağlamaları gerekir. 

3. Adım: Giriş yaptıktan sonra, yukarıda verilen kodu metin alanına girmeleri ve onayla düğmesine basmaları gerekir. 

4. Adım: Ödüller, başarılı kullanımdan sonraki 24 saat içinde oyunculara gönderilecek ve posta bölümünden toplanacaktır. Varsa tüm para birimi ödülleri doğrudan alınabilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.