Ücretsiz Free Fire ödül kodları: Temmuz 2022!

Ücretsiz Free Fire ödül kodları: Temmuz 2022!

Ücretsiz Free Fire ödül kodları ile siz de karakteriniz için birçok içeriğe sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kodları belirtilen siteye girmek ve onaylamak. Tüm detaylar habeirmizde..

Kodlar ve etkinlikleri, Free Fire'da ücretsiz öğeler elde etmenin alternatiflerinden birkaçıdır . Pek çok oyuncu, biraz daha kolay olduğu ve minimum çaba gerektirdiği için bu rotayı tercih eder. 

Bu kodlar Garena tarafından yayınlanır ve genellikle aksi takdirde yalnızca elmas harcayarak elde edilebilecek ödülleri içerir. Ödül kodlarının tek dezavantajı, yalnızca belirli bir zaman aralığında kullanılabilmeleri ve bu nedenle kullanıcıların bunları hızlı bir şekilde talep etmeleridir. 

Aşağıda, 13 Temmuz 2022 itibarıyla Garena Free Fire için çalışan ödül kodlarının listesi yer almaktadır. 

fire-free.jpg

Bugün için ücretsiz Fire kodlarını kullanın 

UBJH GNT6 M7KU
N34M RTYO HNI8
X4SW FGRH G76T
Y374 UYH5 GB67
Y374 UYH5 GB67
Y7UL O80U 9J8H
7GF6 D5TS REF3
4G56 NYHK GFID
FGHE U76T RFQB'si
FT6Y GBTG VSRW
NJKI 89UY 7GTV
C3DS EBN4 M56K
6AQ2 WS1X DFRT
8S7W 65RF ERFG
VBWVF9MG7EGT
P46CW7WM2TVA
UDE36JUTXTAK
WHAHXTENCKCM
TXRKM22AWE9J
HEJT6AYNCDXU
42TPG5PJQF6N
8ZUGJWY6WFCT
76AVUN8V4YVF
7HRRYQ8ZSXHE
YSYGNT683K9A
JEB45G79CFSF
N8XDCTJ36M26
GY359T7Y9EXM
98V26BZA2UA5

FFWC Sırt Çantası, Kitty evcil hayvan, Bolt paraşüt, Çift Altın Kart, Çift EXP Kartı. 

Kodlar 13 Temmuz'a kadar geçerlidir. 

Oyuncular, ödülleri kullanmak için süresi dolmuş kodları kullanamaz. Şu hatayla karşılaşırlar: "Kullanılamadı. Bu kod geçersiz veya kullanılmış. " Bu durumda kullanıcılar Garena'nın yeni kodlar yayınlamasını beklemekten başka bir şey yapamazlar. 

Not: Bu kod, yalnızca Avrupa sunucularındaki oyuncular içindir. Diğer alanlardan kullanıcılar bunu kullanamaz ve kullanma kodunun bölgede kullanılamayacağını belirten bir hatayla karşılaşır. 

Free Fire'da ödül kodları nasıl kullanılır

 

Oyuncular, Garena Free Fire'daki en son kullanma kodunu kullanmak ve ödülleri talep etmek için aşağıda verilen adımları takip edebilir. 

1. Adım: Kod kullanma kodunu kullanan ödüller yalnızca resmi web sitesi üzerinden alınabilir. Aynı bağlantı aşağıda verilmiştir. 

Web sitesi:  Google'a Free Fire reward yazarak ilk siteye giriş yapın.

Adım 2: Ardından, tercih edilen yöntemlerden herhangi biriyle - Facebook, Google, VK, Twitter, Apple Kimliği veya Huawei Kimliği ile Free Fire'da oturum açmaları gerekir. 

Not: Konuk kullanıcıların kodları hiçbir durumda kullanamayacaklarını ve bu nedenle hesaplarını yukarıda listelenen platformlardan herhangi birine bağlamayı düşünebileceklerini unutmamak önemlidir. 

FF Kodları Hangi Bölge İçin Geçerlidir?

Şu anda Ücretsiz Yangın Kodları, buraya bırakacağım bu Bölge Listesi için Geçerlidir Aşağıda, hangi koda bağlı olarak değişebileceğini ve yalnızca bir Bölgede veya diğerinde Etkin olabileceğini unutmayın, ancak her zaman tüm Bölgeler için geniş bir Karma liste yayınlayacağız. Kuzey Amerika, Güney Amerika gibi (LATAM: Latin Amerika ve Orta Amerika) Asya, Avrupa, Afrika ve Okyanusya.

Avustralya, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri (ABD veya ABD)

El Salvador, Küba, Panama, Ekvador, Guatemala, Haiti, Arjantin, Paraguay, Honduras, Porto Riko, Bolivya, Peru, Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, Brezilya, Uruguay, Kosta Rika, Şili, Kolombiya, Venezuela ve Belize.

İspanya, Portekiz

Filipinler, Tayland, Vietnam, Çin, Japonya, Güney Kore,

Not: Konuk kullanıcıların kodları hiçbir durumda kullanamayacaklarını ve bu nedenle hesaplarını yukarıda listelenen platformlardan herhangi birine bağlamayı düşünebileceklerini unutmamak önemlidir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.