Valorant Gece Pazarı nedir? Gece pazarından ucuz öğe nasıl alınır? Gece pazarı nasıl sıfırlanır?

Valorant Gece Pazarı nedir? Gece pazarından ucuz öğe nasıl alınır? Gece pazarı nasıl sıfırlanır?

Gece Pazarı, lansmanından bu yana 1 yıllık tamamlaadı. Bunu kutlamanın bir yolu olarak Valorant'a geri döndü. Peki Gece Pazarı nedir? Gece pazarından ucuz öğe nasıl alınır? Gece pazarı nasıl sıfırlanır? İşte detaylar..

Valorant bir yaşına girdi ve geliştiriciler bir aylığına kutlama yapmaya karar verdiler. Bu nedenle, Haziran ayından itibaren ekip, oyunculara bir yıl boyunca çeşitli görsellerin de yer aldığı harika şeylerle teşekkür etmek için bir dizi etkinlik ve fırsatı (oyun içi ve dışı) başlatacak. Peki Valorant'ta Gece Pazarı nedir ve Gece Pazarı nasıl çalışır? Tam bir rehber için haberimizi okumaya devam edin. 

En İyi Gece Pazarı 

e26nm1mxoaep7cx.jpg

Valorant 1.14 yaması Nisan ayında yayınlandı ve çok talep edilen diğer özelliklere ek olarak 'Gece Pazarı' adlı yeni bir özelliği içeriyor. Gece Pazarı, Valorant oyuncularına rastgele silahlar için ucuz görünümler vermeye çalışır. Gece Pazarı, indirim sağlamak için rastgele altı Premium veya Deluxe silah görünümü seçer. 

Ancak, bir yuva bir kaplamaya kilitlendiğinde, oyuncu silah kaplamasını indirimli fiyattan satın almadıkça tekrar kullanılamaz. Çizdiğiniz dış görünümü beğenmediyseniz, en iyi seçeneğiniz başka bir yuva çekmek ve istediğiniz cilt üzerinde daha iyi bir anlaşma yapmayı ummaktır. Gece Pazarı size hiçbir zaman tüm pakette indirim vermez; bir paketten yalnızca tek görünümler size indirim sağlayacaktır. 

Valorant Gece Pazarı Sıfırlama 

Gece Pazarı, aralarından seçim yapabileceğiniz yeni paketler ve görünümlerle geri döndü. Bu sefer oyuncular ayrıca Give Back Bundle'da en sevdikleri silah görünümlerinden hangisini geri almak istediklerine oy verebilecekler. 

Oylama 2 Haziran'da başlayacak ve 7 Haziran'da sona erecek. 16 Haziran'da kazananlar açıklanacak. Ardından, 22 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında, Impact Assets ile işbirliği içinde silah görünümlerinden elde edilen gelirin %50'si ve aksesuarlardan elde edilen gelirin %100'ü Riot Games Sosyal Etki Fonu'na giden Give Back Bundle'ı satın alabilirsiniz. 

Buna ek olarak, oyuncular Bölüm 1, 2 ve 3'ü anan sınırlı sayıda YR1 setini alabilecekler. Dünyanın her yerindeki Valorant konumlarının her biri, Spreyler, Silah Arkadaşları ve Silah Arkadaşları gibi benzersiz bir öğeye oy verebilecek. Bölgelerini en iyi temsil eden isimler. En çok oy alan kişiler Valorant geliştirme ekibi tarafından gözden geçirilecek ve bazı öğeler Bölüm 4'te gelecekte Topluluk destekli Battlepass'ta görünecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.