WhatsApp sohbetler başka telefona nasıl aktarılır? WhatsApp yeni güncelleme detayları! WhatsApp sohbet taşıma aracı duyuruldu!

WhatsApp sohbetler başka telefona nasıl aktarılır? WhatsApp yeni güncelleme detayları! WhatsApp sohbet taşıma aracı duyuruldu!

WhatsApp sohbetler başka telefona nasıl aktarılır? WhatsApp yeni güncelleme detayları nelerdir? WhatsApp hangi işletim sistemlerine destek veriyor? WhatsApp hakkında tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Bir rapora göre WhatsApp, kullanıcıların farklı bir telefon numarasına sahip yeni bir telefona geçerken sohbet geçmişlerini taşımalarına izin verecek bir yol üzerinde çalışıyor. Yeni özellik, WhatsApp sohbet geçmişini bir cihazdan diğerine (Android'den iOS'a ve tam tersi) şu anda test edilmekte olan bir Sohbet Geçmişi Taşıma aracı aracılığıyla taşıma özelliğinin bir uzantısı gibi görünüyor.  

Kullanıcılar, Sohbet Geçmişi Taşıma özelliğini kullanarak medyayı bir platformdan diğerine taşıyabilecekler. WhatsApp hesaplarını Android ve iPhone'lar arasında taşımak isteyen kullanıcılar bundan faydalanacaktır. 

WhatsApp, sohbet geçmişi aktarımına izin verecek

whatsapp-ta-guncelleme-sureci-yarin-basliyor-kullanicilari-neler-bekliyor-875793-5.jpg 

Bir beta izleme sitesi olan WABetaInfo'ya göre WhatsApp, kullanıcıların sohbet geçmişlerini yalnızca ayrı bir cihazdaki yeni bir bilgisayara değil, aynı zamanda yeni bir telefon numarasına taşımalarını sağlayacak gelişmiş bir Sohbet Geçmişi Taşıma aracını test ediyor. Dolayısıyla, eski bir Android telefondan yeni bir iPhone'a geçiyorsanız ve cep telefonu numaranızı değiştiriyorsanız, mevcut WhatsApp sohbet geçmişinizi yeni telefona taşıyabileceksiniz. 

Kullanıcılar artık WhatsApp'taki sohbetlerini kaçırmadan telefon numaralarını güncelleyebilirler. Yeni bir bilgisayara veya telefon numarasına geçiyorsanız, sohbet geçmişinizi de taşımanıza olanak tanır. Ancak bu durumda yeni sistem eski telefonunuzla aynı platformda çalışmalıdır. Bu, iki iPhone modeli veya iki Android telefon arasında geçiş yapsanız da sohbet geçmişinizi aktarabileceğiniz anlamına gelir. Öte yandan WhatsApp, mesajlaşma uygulamasının Sohbet Geçmişi Taşıma aracıyla değiştirebileceği Android ve iPhone arasında sohbet aktarımını desteklemiyor. 

60978bca0f2544186455b8e2.jpg

WABetaInfo'ya göre WhatsApp, cihazları ve telefon numaralarını değiştirirken sohbet geçmişinizi aktarmanıza izin veren bir bağlantıya sahip olacak. Kullanıcıların daha sonra değil, yalnızca yeni telefondaki WhatsApp hesaplarında ilk oturum açtıklarında sohbetlerini taşıma seçeneğine sahip olacaklarını belirtmek gerekir. Araç, sohbetlerin yanı sıra WhatsApp medyasını bir cihazdan diğerine taşımak için de kullanılabilir. 

Whatsapp sohbet aktarma güncellemesi 

Sohbet geçmişinizi hiçbir zaman taşıyamazsınız; bunun yerine, işleme başlamak için WhatsApp hesabınıza yeni bir Android telefon bağlayana kadar beklemeniz gerekir. 

Medya ayrıca Android cihaza taşınacaktır: sohbet geçmişiniz ve medyanız tamamen taşınacaktır. 

Sohbet geçmişinizi farklı bir telefon numarasına taşıyabilirsiniz: Telefon numaranızı değiştirme işlemi siz sohbet geçmişinizi taşımaya başlamadan önce otomatik olarak başlatılacağından, bu özellikle cihazları veya telefon numaralarını değiştiriyorsanız kullanışlıdır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.