Xbox ve Bethesda Games Etkinlik tarihi açıklandı! Microsoft bombayı patlattı! Yepyeni oyunlar geliyor..

Xbox ve Bethesda Games Etkinlik tarihi açıklandı! Microsoft bombayı patlattı! Yepyeni oyunlar geliyor..

Xbox ve Bethesda Games Etkinlik tarihi açıklandı. 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek etkinliği belirli yerlerden izleyebileceksiniz. Etkinliğe dahil olacak oyunları ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

Aylarca süren spekülasyonlardan sonra Microsoft nihayet Xbox ve Bethesda Games Showcase'in 13 Haziran 2021'de gerçekleşeceğini duyurdu. 

Xbox, Phil Spencer'ın liderliğinde en başarılı video oyunu yayıncılarından biri olarak kendini kanıtladı. Xbox son 7,5 milyar dolarlık satın alma nedeniyle Bethesda'ya sahip olsa da her iki şirket de E3'te yıllardır güçlü bir bireysel varlığa sahip. 

Xbox Games Marketing Genel Müdürü Aaron Greenberg, yakın zamanda bir Xbox haber gönderisinde ortak bir Xbox ve Bethesda Games Showcase'i duyurdu. 

90 dakikalık uzun şov yalnızca Xbox Games Studios ve Bethesda'daki oyunlara odaklanmayacak, aynı zamanda Xbox ile ortaklık kuran stüdyoların diğer oyunlarını da içerecek. 

Aaron Greenberg duyuruda şunları söyledi: 

"Bize Bethesda'yı Xbox ailesine davet etmekten ne kadar heyecan duyduğunuzu söylediniz, bu nedenle istediğiniz her şeyle dolu 90 dakikalık bir gösteri olan Xbox ve Bethesda Games vitrininde ön sıralarda yer almak isteyeceğinizi biliyoruz. 

Bethesda'nın ana şirketi Zenimax'ın milyarlarca dolarlık satın alınmasından bu yana, Xbox'a ait IP'ler ve stüdyo sayısı katlanarak arttı. 

Xbox ve Bethesda Games Showcase'in yaklaşan video oyunları Titans, Halo Infinite ve Starfield hakkında kapsamlı ayrıntılar sağlaması bekleniyor. Ayrıca Obsidian's Avowed, Ninja Theory's Hellblade II Senua's Saga, Playground Games 'Fable, Rare's Everwild ve The Initiative'in ilk quad-A oyunu Perfect Dark gibi duyurulan oyunlar hakkında yeni bilgiler de sağlayacak. 

Xbox ve Betheda Games Showcase, 13 Haziran 2021'de 10.00 PT (TR’de 20:00) / 22.00 IST'den itibaren gerçekleşecek. Etkinlik Xbox'ın YouTube , Twitch , Twitter ve Facebook'ta canlı yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.