Bismil’de pandemi toplantısı düzenlendi

Bismil’de pandemi toplantısı düzenlendi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen başkanlığında pandemi toplantısı düzenlendi.Bismil’de yeni korona virüs tedbirleri ve kısıtlamalarını görüşmek üzere Kaymakam Türkmen başkanlığında pondemi toplantısı düzenlendi. Korona virüs ile etkin bir mücadelenin planlandığı toplantıya ilgili kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı. Korana virüs tedbirlerinin uygulama alanlarının görüşüldüğü toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen başkanlığında pandemi toplantısı düzenlendi.

Bismil’de yeni korona virüs tedbirleri ve kısıtlamalarını görüşmek üzere Kaymakam Türkmen başkanlığında pondemi toplantısı düzenlendi. Korona virüs ile etkin bir mücadelenin planlandığı toplantıya ilgili kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı. Korana virüs tedbirlerinin uygulama alanlarının görüşüldüğü toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.