Akıncı dizisine Adalet Bakanlığı şoku: O sahne için Hukuki işlem başlatıldı, yayından kalkabilir!

Akıncı dizisine Adalet Bakanlığı şoku: O sahne için Hukuki işlem başlatıldı, yayından kalkabilir!

Akıncı dizisi yükselen ivmesin rağmen bir sahne başını yaktı. Adalet Bakanlığı tarafından yargıya taşınan sahnede ne vardı? Akıncı dizisi yayından kalkacak mı?

Ekranlar sevilen ve bugüne kadar en farklı dziler arasında yer alan Akıncı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bölümde bir şokla karşılaştı. Bir sahneden ötürü şikayet konusu olan kısım, Adalet Bakanlığı tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Eleştirilere maruz kalan bölüm için yargı yoluna başvuruldu. Bu sahne ve dizi için hukuki süreç başlatıldı. Bu sahnede neler vardı? Neden bu sahne şikayet edildi? Tüm detaylar haberimizde. Okumaya devam edin.

Cezaevi sahnesi başlarına bela oldu

akinci-dizisine-sok-hukuki-islem-baslatilacak-605497269b24f.jpg

ATV ekranlarında başlayan yeni soluklu dizi olan Akıncı, izleyicilere sunduğu farklı atmosferiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi, reytinglerde yavaş yavaş yükselmeye devam ediyordu. Ancak dizide şok bir gelişme yaşandı. Son bölümündeki ceazevi sahnesinden dolayı büyük tepki topladı ve Adalet Bakanlığı tarafından bu cezaevi sahnesi sert tepkilerle karşılandı. Genel Müdür Yunus Alkaç, bu sahnenin yargıya taşınması gerekliliğini öne sürdü.

Sahnedeki bir hata yüzünden konu yargıya taşındı

atv-nin-akinci-dizisindeki-cezaevi-sahnesi-14005307-6758-osd-1616229105.jpg

Yayıncılığını NTC Medya'nın üstlendiği ve Yönetmen koltuğunda Veli Çelik'in oturduğu Akıncı dizisi, sert eleştirilere maruz kaldı. Cezaevi sahnesinden bir hata yüzünden çok büyük eleştiriler aldı. İzleyicilerle buluşan sahnede cezaevi müdürü ve infaz memurları yer alıyordu. Müdür ve infaz memurları bir komiserin önünde sıraya dizildi. Bu olay üzerine Yunus Alkaç bu sahnenin yanlış olduğunu dile getirerek sert bir eleştiride bulundu. Açıklamada ''Reyting uğruna Ceza İnfaz kurumlarını zan altında bırakıp, devletin işleyişi konusunda farklı algılamalara yol açan sahneyi ve anlayışı şiddetle kınıyırorum'' ifadelerini kullandı.

Konunun takipçisi olacağını bildiren Yunus Alkaç bu durumu yargıya taşıyacağını beyan etti.

İlginizi çekebilir

Baraj dizisinin final tarihi açıklandı: iki başrol oyuncusu da diziye veda ediyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.