Baraj dizisinin final tarihi açıklandı: iki başrol oyuncusu da diziye veda ediyor!

Baraj dizisinin final tarihi açıklandı: iki başrol oyuncusu da diziye veda ediyor!

Baraj dizisinin finali açıklandı. İki ünlü oyuncunun da finaldeki akıbetleri belli oldu. Baraj dizisinde neler olacak? Baraj dizisi final bölümü ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Baraj, izleyicilerini şaşırtmaya ve şok etmeye devam ediyor. Son haftalarda büyük ivme yakalayan dizi, artık final için tarih verdi. Final bölümünde büyük işler olacak. İki oyuncu birden diziye veda edecek. Nehir karakteri Nazım'a kavuşabilecek mi? Tarık ölecek mi? Tüm soruların cevapları ve daha fazlası haberimizin detaylarında. Okumaya devam edin.

Hayranlarının akıllarında birçok soru dolaşırken, Baraj dizisi kısa süre sonra aramızdan ayrılacak. İntikam hırslarıyla dolu bir yapımın daha sonuna gelinecek. İzleyiciler bu intikam hırslarından dolayı diziye büyük hayranlık beslemişti. Kemik kitlesinin de bir hayli fazla olan dizi ne yazık ki aramıza Mayıs ayında veda edecek. 2 aydan az bir süre kala, dizide taşlar yerinden oynuyor.

Baraj dizisi Mayıs ayında izleyicilere veda edecek

baraj-konusu-oyunculari-baraj-dizisi-ilk-bolumuyle-heyecan-ruzgari-estirecek-1584453017-4346.jpg

Dizide geçen olayların İstanbul'a kayması ve Nazım karakterinin başındaki birçok olay, dizinin ana temasını oluşturuyor. Nazım'ın bir anda zenginleşmesi ve başından geçen olayların, intikam hırsına dönüşmesi, dizinin reytinglerini arttıran faktörlerden biriyidi. Ancak her zaman aynı performansı gösteremeyen hikaye örgüsü bir zaman sonra sıkmaya ve aynı şeyler üzerinde çokça durulduğundan dolayı izleyiciler için bıkkınlık sebebi haline gelmişti. Dolayısıyla dizi yakında final bölümü ile bizlere bu sebeplerden ötürü veda edecek.

Baraj dizisi final bölümünde neler olacak?

baraj-22-iqdy-cover.jpg

Final bölümünde birçok kişinin hayatını kaybedeceği şuanda edinilen bilgiler arasında. Nazım ve Nehir'in buluşma anında fırtınalar kopacak. Tam kavuştu derken bir olay patlak verecek ve bu da ikisinin tekrardan ayrı düşmesine sebep olacak. Bu ikili ilişki intikamla başladı ve intikamla son bulacak.

Başından beri Nehir'in Nazım'dan intikam alma sürecini izlediğimiz yapım, son bölümünde de izleyenleri hüzne boğacak. Final bölümünü hep birlikte merakla bekliyor olacağız.

İlginizi çekebilir

İzleyicileri üzen iki büyük haber: Star TV'de iki dizi birden yayından kaldırılıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.