Arka Sokaklar dizisinde şok ayrılık: Başrol diziye veda ediyor! Efsane isim hayranlarını üzdü!

Arka Sokaklar dizisinde şok ayrılık: Başrol diziye veda ediyor! Efsane isim hayranlarını üzdü!

Arka Sokaklar dizisindeki şok ayrılık hayranları bir hayli şaşırtmış durumda. Arka Sokaklar dizisinden kim ayrılıyor? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmeyen ve uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, izleyicisinin karşısına bu sefer üzücü bir olayla çıkıyor. Sevilen isim diziden ayrılıyor ve hayranlarına veda ediyor. Önümüzdeki bölümde gerçekleşecek olan ayrılığın kemik kitleyi bir hayli üzeceği kesin. İlk bölümden itibaren Arka Sokaklar dizisinde yer alan ve büyük emek veren oyuncu ne yazık ki artık izleyenlere hoşça kal diyor. Bu olay sosyal medyada büyük olay oldu ve hayranları şoka uğrattı. İşte Arka Sokaklar dizisinde ayrılan o isim ve detayları. Okumaya devam edin. 

Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık! 

yg1.jpg

Erler Film yapımcılığından bu zamana kadar büyük reyting rekorlarıyla gelen Arka Sokaklar dizisinde ayrılık yelleri esiyor. Yönetmen koltuğundan Orhan Oğuz’un yer aldığı ve başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi ünlü ve yetenekli isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde ayrılık yaşanacak. 1. bölüm ile bu serüvene başlayan büyük isim ne yazık ki veda ediyor! 

Arka Sokaklar dizisinde büyük olay! 

Son bölüm itibariyle hikayenin gidişatı sebebiyle büyük ayrılık haberi geldi. Bu hafta gelecek olan bölümde ayrılık olayı doğrulanacak. Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri ve uzun yıllar emek veren oyuncusu Zeliş ekranlara veda edecek. Yüsra Geyik gelecek bölüm itibariyle diziye veda ediyor. 

Zeliş diziden ayrılıyor! 

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni ve uzun süreden beri bu mücadelenin içinde olan yapıma büyük bir isim veda ediyor. Alınan bilgilere göre kendi isteğiyle ayrıldığını paylaşıldı. Bundan sonraki süreçte Yüsra Geyik namı diğer Zeliş, başka yapımlar ile karşımıza çıkabilir. Ancak şu an için bu konu ile alakalı herhangi bir gelişme bulunmuyor.  

16 yıldır Arka Sokaklar dizisinde rol alan Zeliş’in ayrılığı herkes tarafından üzüntüyle karşılandı. Bundan sonraki süreçte de belki sürpriz ayrılık haberleri gün yüzüne çıkabilir. Bunu hep birlikte göreceğiz. 

İlginizi çekebilir

Show TV'de yeni dizi başlıyor! Kırmızı Kamyon dizisinin konusu nedir? Kırmızı Kamyon oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.