Show TV'de yeni dizi başlıyor! Kırmızı Kamyon dizisinin konusu nedir? Kırmızı Kamyon oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

Show TV'de yeni dizi başlıyor! Kırmızı Kamyon dizisinin konusu nedir? Kırmızı Kamyon oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Kırmızı Kamyon dizisi başlıyor. Kırmızı Kamyon dizisinin konusu nedir? Kırmızı Kamyon oyuncuları kimlerdir? Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Show TV ekranlarının yeni soluklu dizi Kırmızı Kamyon, ilk bölümü ekranlara 31 Mart Çarşamba günü geldi. Yayınlandığı gün itibariyle düşük izlenmesiyle dikkatleri üzerine topladı ve sosyal medyada gündem konusu haline geldi. Çünkü Çarşamba günü Kırmızı Kamyon dizisinin karşısında mücadele edeceği 3 bomba yapım bulunuyordu. Bunlar Masumiyet, Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileridir.  

Bu yapımlar karşısında düşük izlenmelerde kalan Kırmızı Kamyon dizisi için yeni bir yol haritası çiziyor. Dolayısıyla şu an itibariyle yayından kaldırıldı. Sonraki tarihte yeniden başlayacak. Bu haberimizde sizlere ilk bölümünün yayınlandığı bölüm ile birlikte, Kırmızı Kamyon dizisinin konusunu, oyuncuları ve yönetmen detaylarını sizlere aktaracağız. Okumaya devam edin. 

Kırmızı Kamyon dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? 

Show TV ekranlarının yeni yapımında Nilay Deniz, Fatih Al, Efekan Can, Süreyya Kilimci, Melisa Akman, Onur Var, Tuğçe Karabayır, Deniz Hamzaoğlu ve Timur Ölkebaş gibi ünlü oyunlar yer alıyor. Dev oyuncu kadrosuyla beraber diğer diziler arasında reyting mücadelesine bu kadro güç verecek. 

Yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor. 

Kırmızı Kamyon dizisinin konusu nedir? 

kirmizi-kamyon.jpg

Duygu ve dramatik konusuyla birlikte öne çıkan yapım itfaiyecileri konu alıyor. İtfaiyecilerin kullandığı yangın söndürme aracı Kırmızı Kamyon şeklinde isimlendirilmiş. Dolayısıyla itfaiyecilerin başarılarını, hüzünlerini ve dramatik hayat mücadelerine yer veriyor. Tema olarak da bu konu üzerinde durulmuş. Ayrıca dizi içerisinde kızına kavuşmanın hayalini kuran ve bu yolda mücadele veren bir babanın hikayesi de dramatik bir şekilde ele alınıyor. 

Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlayacak? 

Yayınlandığı 1. bölüm itibariyle yayından kaldırıldı. Dolayısıyla tekrardan 1. bölümüyle beraber Haziran ayı içerisinde izleyicileriyle tekrardan buluşacak. 

İlginizi çekebilir

Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku: Final kararı alındı! Dizi yayından kalkıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.