Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku: Final kararı alındı! Dizi yayından kalkıyor!

Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku: Final kararı alındı! Dizi yayından kalkıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi için final şoku yaşanıyor. Kanaldan alınan karara göre final tarihi çok yakın. Sen Çal Kapımı ne zaman final yapacak? Sen Çal Kapımı ne zaman bitiyor? Sen Çal Kapımı neden final kararı alındı? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, aldığı şok bir kararla finale gitmeye hazırlanıyor. Çıktığı ilk gün itibariyle reyting rekorları kıran yapım, ne yazık ki aramızdan ayrılıyor. Kısa süre sonra aramızdan ayrılacak ve ekranlara veda edecek olan Sen Çal Kapımı dizisi, hayranlarını ve izleyenleri resmen şoka uğrattı.

Apar topar final kararının neden olduğu düşük reyting ve izlenmeme durumları, diziyi bir hayli geriye düşürmüş durumda. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in başrollerinde yer aldığı yapım, tarihin en düşük izlenmesini aldı. 

Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku!

fox-1.jpg 

İlk çıktığı gün reyting rekorları kıran dizi, son zamanlarda ne yazık ki çok düşük izlenmelere sahip. Uzun süredir toparlanmaya çalışan Sen Çal Kapımı dizisi, diğer diziler ile rekabete dayanamadı. Geçtiğimiz akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle reyting mücadelesinde 17. sırada yer aldı. Kuzey Yıldızı dizisi bile final kararı almasına rağmen Sen Çal Kapımı dizisinin bir hayli önüne geçmiş durumda. 2.33 reyting puanına sahip Sen Çal Kapımı, 5.17 puanlı Kuzey Yıldızı dizisinin yanında sönük kaldı. 

Oyuncular bir hayli üzgün 

Final kararının alınmasıyla beraber başrollerinde yer alan Kerem Bursin ve Hande Erçel, bir hayli üzülmüş durumda. Kemik kitlesi aslında finalin yaklaştığını sosyal medyada bir süredir dillendiriyordu. Final bölümünün yaklaştığı önceden tahmin etmişlerdi ve dedikleri gibi de oldu.  

Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihi belli oldu! 

sencalkapimidizi-16-9-1594573256-880x495.jpg

Apar topar final kararı alınan dizi için final tarihi belli oldu. 17 Nisan Cumartesi günü izleyenlere ve hayranlarına veda edecek. Son bölümünü yayınlayarak ekranlardan ayrılacak. Bu hafta ne yazık ki oyuncular için son set ve hazırlık haftası olacak. Bundan sonraki süreçte başrol oyuncularını belki başka bir projede yeniden bir arada görebiliriz. 

Yapımcı final kararı alınmayacak demişti 

Yapımını Asena Bülbül’ün üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisi, final kararının ardından sessizliğe büründü. Çünkü final kararı yapımdan değil, kanaldan geldi. Düşük izlenmelerin yol açtığı reyting çöküşleri nedeniyle, kanaldan final kararının alınması gerektiği öne sürüldü. Dolayısıyla bu durum karşısında yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. 

İlginizi çekebilir

Star TV'de yeni dizi başlıyor! Kazara Aşk dizisinin konusu nedir? Kazara Aşk oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.