Arka Sokaklar dizisinde koronavirüs şoku: Başrol oyuncusu diziye ara verdi!

Arka Sokaklar dizisinde koronavirüs şoku: Başrol oyuncusu diziye ara verdi!

Uzun soluklu ve reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisi ne yazık ki koronavirüs şokuyla karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncu yakalandığı virüs sebebiyle diziye bir süre ara verdi. Arka Sokaklar dizisinde virüse yakalanan oyuncu kim? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar’da yer alan Şevket Çoruh küresel salgından etkilenen yeni isimlerden biri oldu. Son gelen bilgilere göre kendisinin koronavirüse yakalandığı belirtildi. Hal böyle olunca Arka Sokaklar dizisinin bir sonraki çekimlerine katılamayacağı durumu ortaya çıktı. Hayranları ve dizi severler ünlü oyuncunun yokluğunu nasıl karşılayacaklar merak konusu.. 

Koronavirüs dizi yapımlarına zor anlar yaşatıyor 

5fc0aa47e226011dc0366c00-002.jpg

Küresel salgından dolayı birçok dizi ve yapım bu süreçten oldukça fazla etkileniyor. Virüse yakalanan oyuncular veya set ekipleri yapımların ertelenmesi sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla bu süreçte birçok yapım ertelenmek zorunda kalıyor. Hem ekonomik açıdan hem de süreç bakımından birçok kayıplar bu süreçte yaşanıyor. 

Geldiğimiz noktada ise uzun soluklu ve reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinden kötü haberler gelmeye başladı. Şevket Çoruh ne yazık ki koronavirüse yakalandı. Bu süreçte herkesin evde olmasını ve mesafeli olmanız gerektiğini söyleyen ünlü oyuncu sevenlerine kötü haberi bu şekilde verdi diyebiliriz.  

2411572-810x458-001.jpg

Dizinin Mesut Komiseri ne yazık ki önümüzdeki haftalarda olmayacak. 2 haftalık bir sürede diziyi artık kendisi evden takip edecek. Öte yandan ünlü oyuncunun set ekipleriyle bir teması var ise komple karantinaya alınma gibi bir durumda söz konusu. Bu durumda dizinin yeni bölümlerinin birkaç hafta gibi bir süre boyunca ertelenebilir. Bu da hayranlarını büyük ölçüde üzecek durumlardan bir tanesidir. 

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh’a buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Herkesin bu süreçte evde kalmasını ve bireysel temaslardan kaçınmalarını tavsiye ediyoruz. Bu süreci hep birlikte aşmamız bireysel önlemler sayesinde gerçekleşeceğini unutmayın. 

İlginizi çekebilir 

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi rekor bütçeye imza attı: Çıkış tarihi duyuruldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.