Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. Bölüm Full İzle TRT 1 – (11 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. Bölüm Full İzle TRT 1 – (11 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, yeni bölümüyle de merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm heyecan içerisinde araştırılmaya devam ediyor.

Yayınlanan her yeni bölümü, izleyicileri heyecana sürüklemeye devam eden Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, yeni bölümüyle şimdiden heyecanlandırdı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşananlar ardından yeni bölüm heyecanla araştırılmaya başlandı. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 8. bölümüne dair merak edilen tüm detaylar…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Dizi severleri TRT 1 ekranları başına toplayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, yayınlanan son bölümüyle heyecanın giderek artmasına neden olmuştu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm ardından yeni bölüm merakla araştırılmaya başlandı. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Baba Oruç’tan bir haber gelmemesi ardından İskenderiye ve Midilli hemen harekete geçmişti. Hızır Reis ve Niko, Kılıç Bey’i de yanlarına alarak harekete geçmişti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin son bölümünde Baba Oruç ve leventleri kendilerine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarmıştı. Ancak Pietro’nun kendilerine kurduğu ikinci tuzağa yakalanmıştı. Hızır Reis ise Şahin Bey ile karşı karşıya kalmıştı. Baba Oruç’un uzak kalması ise İsabel ile Despina’yı yeniden karşı karşıya getirmişti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. Bölümde Neler Olacak?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm merakla araştırılmaya başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Baba Oruç, Hızır Reis ve leventleri sır kitabının peşine düşecekler. İshak ise Yorgu’nun peşinden gitmeye devam edecek.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 8. Bölüm Ne Zaman?

İzleyicileri TRT 1 ekranları başına çeken Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, yeni bölümüyle heyecan içerisinde bekleniyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yeni bölümüyle bu akşam (11 Kasım 2021) saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında dizi severler ile buluşacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.