Benim Adım Melek Dizisi'nde Bir Ayrılık Daha!

Benim Adım Melek Dizisi'nde Bir Ayrılık Daha!

Benim Adım Melek dizinde yine bir ayrılık var. Benim Adım Melek dizisinden kim ayrılıyor? Benim Adım Melek dizisinden neden ayrılıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek'de yine bir ayrılık daha var. Bu ayrılık sevenleri tarafından pek hoş karşılanmayacak gibi duruyor. Üzen ayrılığın konusu neydi. Neden Benim Adım Melek dizsinden ayrılıyor.

Benim Adım Melek dizisinde yer alan hikaye izleyenleri üzmeyi başarıyor. Melek ile Halil karakterlerinin bir türlü kavuşamamaları gerçekten de sevenleri için üzüntü verici bir olay haline geldi. Yaşanan bu drama olayı nasıl aşılacak merak konusu.

Nehir Erdoğan ve Kutsi oyuncularının başrolde yer aldığı Benim Adım Melek dizisi, izleyenleri çok üzüyor. Neredeyse hiç mutlu olay olmayan dizi de gözyaşlarına kimse hakim olamıyor. Ömer evlendiği eşiyle mutlu değil, Halil ise Melek'e kavuşamadığı için mutlu değil. Bu çıkmaz sarmal nasıl sonlanacak kim bilir.

benimadimmelek-54bolum23-750x375-c.jpg

Benim Adım Melek dizisinde yer alan Alpay karaktere yaptığı baskılar sonucu Halil'i çileden çıkartmıştı. Ve bir dizi şiddet sahneleri meydana gelmişti. Şimdi ise bu şiddet karşısında mahkemelik oldular. Büyük dayan yiyen Alpay, Halil ile mahkemede hesaplaşıyor ve adaleti arıyor.

Halil bu olay sonrası mahkemelik oldu. Mahkemelik olan Halil parmaklıklar ardına giriyor. Bu olaylar etrafında yine bir ayrılık daha patlak veriyor. Melek ile Halil yine kavuşamadan parmaklıklar onları ayırdı.

Bir türlü kavuşamayan Halil ile Melek'in sonu ne olacak. Tam kavuşacak mutlu olacaklarken gelişen bu olaylar silsilesi gerçekten onlar için çok ağır.

Hapiste bulunan Halil, Melek'e veda ediyor. Bu veda uzun süre birbirilerinden ayrı kalacaklarının habercisi gibi. Acaba ne zaman kavuşacaklar. Bunu hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir....

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün'ün Kılık Değiştirmesi Olay Yarattı!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.