Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizileri için kötü haber! Yayından kaldırılıyor mu?

Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizileri için kötü haber! Yayından kaldırılıyor mu?

Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizileri için çok çeşitli iddialar öne atılıyor. Gelen yeni haberlere göre iki dizinin birden yayından kaldırılması yönünde. Camdaki Kız ve Kırmızı Oda yayından kaldırılacak mı? Tüm detaylar haberimizde..

TV8 ekranlarının sevilen dizileri Kırmızı Oda ve Camdaki Kız, yayından kaldırılıyor iddiaları ortaya atıldı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu haber üzerine hayranlar arasında bir birleşme ve destek çabası olduğu görülüyor. Kırmızı Oda ilk çıkışından bu yana ekranlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Çıktığı ilk günden bu yana ekranlara kilitleyen Camdaki Kız dizisi de izleyicilere ekranlara başarılı bir şekilde bağlıyor. Camdaki Kız bu başarıdan nasibini aldı ve ikinci bölümünde reytinglerde ikinci sıraya yerleşti.  

İddialar büyümeye devam ediyor 

Gelen yeni iddialar içerisinde iki dizi için de hayal kırıklığına uğratan haberler yer alıyor. Her ne kadar reytinglerde ilk iki bölümde yüksek sıralara yerleşse de sonraki haftalarda bu gidişat yavaş yavaş düşüyor. Bu sebeple her geçen hafta azalan izleyici kitlesiyle beraber hem kanal hem de diziler zor duruma düşüyor. Bunun örneklerini bu sene itibariyle bol bol gördük. Birçok yapım reyting nedeniyle kanal tarafından final tarihi açıklanmasına zorlandı. 

1-1612881361.jpg

Kırmızı Oda dizisi taciz ve tecavüzün bol bol yer aldığı bölümler ile karşımıza geliyor. Bu sebepten ötürü sosyal medyada bu kısımlar tepkiye neden oldu. Birtakım izleyici bu sahnelerin olmaması gerektiğini savunurken diğer bir kısım ise normal düzeyde olduğunu savundu. Aynı durum Camdaki Kız dizisi için de geçerliydi. Bu sahnelerden ötürü Grinin elli tonu’na benzetilen yapım eleştiri yağmuruna tutuldu. Hal böyle olunca çok konuşuldu. 

Çok konuşulan diziler hakkında bir kampanya başlatıldı. Bu sahnelerden ötürü rahatsız olan izleyiciler bir imza kampanyası başlattı. İki dizinin de bu tür sahnelere yer vermesi sebebiyle yayından kaldırılması istendi.  

Bu diziler hakkında yeterli imza toplanacak mı yoksa yetersiz mi kalacak? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

İlginizi çekebilir 

Maraşlı dizisi için flaş karar! Maraşlı dizisi bitiyor mu? Final mi yapacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum