Maraşlı dizisi için flaş karar! Maraşlı dizisi bitiyor mu? Final mi yapacak?

Maraşlı dizisi için flaş karar! Maraşlı dizisi bitiyor mu? Final mi yapacak?

Atv ekranların sevilen dizisi Maraşlı için kötü haberler peş peşe geldi. Maraşlı dizisi biityor mu? Maraşlı dizisi ne zaman final yapacak? Maraşlı dizisi yeni sezon onayı aldı mı? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde...

Atv ekranlarında bir sezondur yayında olan Maraşlı dizisi için kötü haberler peş peşe geliyor. Alınan son bilgilere göre dizi için ne yazık ki final kararının alınmış olması oldu. Ancak bununla da sınırlı değil. Bir kötü haber ise diğer sezon için onay alamaması oldu. Dolayısıyla bir sezondur yayında olan Maraşlı dizisi ikinci sezon için onay alamadı. Böylece diğer sezon olmayacağı kesinleşti. Peki bu durumun perde arkasında hangi sebepler vardı. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Okumaya devam edin. 

Maraşlı dizisi bitiyor mu? 

marasli-yapimindan-moralleri-bozacak-haber-maraslinin-baslamamasinin-gercek-sebebi-aciklandi-1617694550-3949.jpg

Uzun süredir toparlanma sürecine giren Maraşlı dizisi, ne yazık ki istenilen verimi kanala sağlayamadı. Bu yüzden kanal ve yapım arasında düşük izlenmelerde dolayı negatif bir durum yaşandı. Hal böyle olunca ikinci sezon için Maraşlı onay alamadı. Onay alamamasına en büyük engel düşük izlenme sayılarıydı. İzleyici kitlesinin az olması nedeniyle böyle bir karar alınmış oldu. 

Daha önceden de Hercai ve Akıncı dizilerini deyim yerindeyse fişini çeken Atv kanalının sıradaki kurbanı Maraşlı dizisi oldu. Düşük reytingler ve az sayıda izlenme sayıları ile istenileni karşılayamadı. Bir sonraki sezon için onay alamadığından dolayı bu sezona final yaparak ekranlara ve izleyicilerine veda edecek. Ancak nasıl bir final olacağı konusunda herhangi resmi bir açıklama ve bilgi bulunmuyor. 

Maraşlı dizisi final yapacak mı? 

650x344-marasli-1-bolum-izle-atvnin-yeni-dizisi-marasli-ilk-bolumu-ile-ekranlara-geliyor-1610386646951.jpg

Başrollerinde Alina Boz ve Serhat Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Maraşlı dizisi, güçlü kadrosu olmasına rağmen istenileni veremedi. Sezona çok başarılı bir şekilde başlayan ve yüksek izlenmeler ile karşımıza çıkan yapım ilerleyen dönemlerde büyük düşüşler yaşadı. Düşüş yaşamasının sebepleri arasında hikayenin gidişatı olarak düşünülüyor. Bu sebep dışında bir de diziye bir hafta ara verilmesi izlenmelerde ve reytinglerde büyük düşüşlerin yaşamasına sebep oldu. 

İlginizi çekebilir 

Çukur dizisine yeni bölümde Vartolu değil başka bir isim veda ediyor! Her hafta bir oyuncu diziden ayrılıyor! Bu hafta ayrılacak isim belli oldu!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum