Çukur dizisine yeni bölümde Vartolu değil başka bir isim veda ediyor! Her hafta bir oyuncu diziden ayrılıyor!  Bu hafta ayrılacak isim belli oldu!

Çukur dizisine yeni bölümde Vartolu değil başka bir isim veda ediyor! Her hafta bir oyuncu diziden ayrılıyor! Bu hafta ayrılacak isim belli oldu!

Çukur dizisine bir isim daha veda ediyor. Yeni bölümde bir karaktere daha veda ederek, diziden bir isim daha ayrılmış olacak. Çukur dizisinden hangi oyuncu ayrılıyor? Çukur dizisi yeni bölümde ne olacak? Tüm detaylar haberimizde..

Show TV ekranlarının sevilen dizisi ve yüksek izlenmeler alan yapımı Çukur, izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Her hafta farklı bir oyuncunun ayrılmasıyla ekranlarda şok etkisi yaratan dizi, bu hafta yine bir ayrılık haberi ile karşımızda. Hafta hafta ayrılan oyuncular farklı yapımlara geçiyor. Çukur finaline kadar bir bir oyuncular eksilmeye devam ediyor. Bu hafta ekranlara veda edecek olan isim herkesin tahmin ettiği gibi Vartolu değil. Çukur dizisine veda edecek olan kişi kim? Çukur dizisinde neler yaşanıyor? Tüm soruların cevabını haberimizde yer alıyor. Okumaya devam edin. 

Çukur dizisinde ayrılık rüzgarı 

87468-show-tv-den-flas-cukur-dizisi-karari-5ebe6572322a7.jpg

Dizinin yeni gelecek olan bölümünde ekranlara bir isim daha veda edecek. Dizide her hafta neredeyse bir kişi ekranlara veda ediyor. Ayrılacak olan isim kötü bir karakteri canlandırdığından dolayı bu gidişe izleyiciler sevinecek mi üzülecek mi bilinmiyor. Geçtiğimiz hafta Karaca ve Celasun gibi isimlerin ayrıldığı dizide yeni bir isim daha ayrılıyor. 

Geçen haftalarda Celasun karakteri boğazına dayalı bir tel ile boğularak diziye veda etmişti. Bu gidiş sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Çünkü bu ölümü ona yakıştıramayan çok izleyici yer alıyordu. Daha farklı bir şekilde hayatına son verilirdi mesajları her yere yayıldı.  

Çukur dizisinde ayrılacak karakter belli oldu 

cukur-dizisi-kulkan-erdenet-kimdir-genco-ozak-yer-aldigi-dizi-ve-film-yapimlari.jpg

Diziye bir sonraki bölümde veda edecek olan isim açıklandı. O isim ise Kulkan Erdenet oldu. Dizide Kulkan karakterine hayat veren Genco Özak’ın vedası Efsun karakterinin ellerinde yapılacak. Diziye ne yazık ki acı bir şekilde veda edecek. Diziye veda etmeden önce acıklı bir hayat hikayesi anlatılacak. Bu hikaye ile izleyenlere kendisini sevdirerek veda edecek.  

İlginizi çekebilir 

Türk Telekom'dan ücretsiz 10 GB kampanyası! Ramazan'a özel efsane internet kampanyasını kaçırmayın! 31 Mayıs'a kadar bedava internet!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.