Türk Telekom'dan ücretsiz 10 GB kampanyası! Ramazan'a özel efsane internet kampanyasını kaçırmayın! 31 Mayıs'a kadar bedava internet!

Türk Telekom'dan ücretsiz 10 GB kampanyası! Ramazan'a özel efsane internet kampanyasını kaçırmayın! 31 Mayıs'a kadar bedava internet!

Türk Telekom yeni bir kampanyaya imza atıyor. Yeni 10 GB ücretsiz kampanyaya katılmak için son teklif 31 Mayıs 2021'e kadar sürecek. Türk Telekom 2021 bedava internet kampanyasına katılım şartları nelerdir? TT Ramazan ayı'na özel bedava internet kazanma detayları haberimizde.

Türk telekom Ramazan ayına özel kampanyaları ve teklifleri duyurmaya devam ediyor. Dönem dönem getirdiği yeni paketler ve fırsatlar ile kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayan operatör bol GB’lı yeni bir kampanya duyurdu. 31 Mayıs’a kadar sürecek olan bu teklifi kimsenin kaçırmaması gereken türden. Nisan 2021 sonuna kadar herkes bedava 10 GB internetini alabilir. Sınırlı süreli olan bu kampanya için tüm detaylar ve yapmanız gerekenler haberimizde. Okumaya devam edin. 

Türk Telekom bedava internet kampanyası 2021 

Ramazan ayına özel kampanyalarla ön plana çıkan Türk Telekom, yeni bir kampanya daha duyurdu. Ay sonuna kadar geçerli olan 10 GB internet kampanyası için tüm detaylar belli oldu. Bu kampanya yeni kullanıcılar için geçerli olacak. İnternetin yanı sıra ücretsiz konuşma dakikaları da kullanıcılara verilecek. 

Türk Telekom 10 GB ücretsiz internet kampanyası katılım şartları 2021

tt-1.jpg

Yeni duyurulmuş olan kampanyaya bu ay sonuna kadar geçerli olacak. Bu kampanyaya katılmak için 31 Mayıs’a kadar hattınızı Türk Telekom operatörlerine taşımanız gerekiyor. Bunun için yeni bir hat da açabilirsiniz. Yeni geçiş yapan abonelere özel olacak kampanyada 10 GB ücretsiz internet veriliyor. Ücretsiz internetin yanı sıra geçiş yapanlara 500 dakika da hediye ediliyor. 

Türk Telekom 10 GB bedava internet nasıl alınır? 

turk-telekom-10-gb.jpg

Önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan ayına özel kampanyalar son hızda devam ediyor. 10 GB ve 30 GB internet arasında değişen birçok kampanya yer alıyor. Toplamda 40 GB internet kazanmak için tek yapmanız gereken TT mobil uygulamasını indirmek. 

Online işlemlerden veya SMS ile Sahur 30 GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. Buna ek olarak 20 GB internet paketi bu aya özel sadece 20 TL. 

Türk Telekom 10 GB ücretsiz internet almak için Ramazan 2021 yazıp 5555’e SMS gönderebilirsiniz. Bu kampanyaya ek olarak TT mobil uygulamasından her hafta Sil Süpür ile ücretsiz internet, dakika ve sms kazanabilirsiniz. 

İlginiz çekebilir 

PUBG Mobile Ramazan özel ücretsiz hediye kodları: 14 Nisan 2021 ödüllerin tam listesi! Ücretsiz kıyafet setleri, kozmetik ve daha fazla ödüller...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.