PUBG Mobile Ramazan özel ücretsiz hediye kodları: 14 Nisan 2021 ödüllerin tam listesi! Ücretsiz kıyafet setleri, kozmetik ve daha fazla ödüller...

PUBG Mobile Ramazan özel ücretsiz hediye kodları: 14 Nisan 2021 ödüllerin tam listesi! Ücretsiz kıyafet setleri, kozmetik ve daha fazla ödüller...

PUBG Mobile için ücretsiz kodlar dağıtılmaya devam ediyor. Siz de bu fırsatı kaçırmayın. Ramazan ayına özel ücretsiz kodları haberimizde paylaştık. Bu kodlarla sınırlı sayıda silah setleri, kıyafetler ve kozmetik ürünlerine sahip olabilirsiniz. Tüm detaylar habeirmizde..

PUBG Mobile, çok çeşitli oyun içi öğelere sahiptir. Genel olarak, kullanıcılar bu tür şeyleri elde etmek için oyun içi para birimi olan UC'yi kullanıyor. Ancak ücretsiz olarak ödül elde etmek için her gün çeşitli kodlar dağıtılıyor.

Oyuncuların kapsamlı bir kozmetik ürün yelpazesi ve diğer öğeleri ücretsiz olarak elde etmeleri için en iyi araçlardan biri bu kodları kullanmaktan geçiyor. Oyunun geliştiricileri etkinlikler, festivaller, ortak çalışmalar ve daha fazlası sırasında bu tür kodları periyodik olarak yayınlıyor. Bu haberimizde siz kullanıcılara PUBG Mobile'da birden fazla ücretsiz öğe almak için çok sayıda ücretsiz kodları dağıtacağız. 

PUBG Mobile ücretsiz hediye kodları (14 Nisan) 

1f43c-16183886358563-800.jpg

Oyun içerisinde kodları kullanarak elde edeceğiniz birçok ürün yer alıyor. Tek yapmanız gereken kod yazılması gereken yere ingilizcelerini yazmaktır. İşte ücretsiz kodlar ile kazanacağınız ödüller: 

LUCKY: Savaş Sürücü Seti (1 gün) 

BEAUTY: Düellocu Seti (1 gün) 

HAPPYRAMADAN: Soytarı Kahraman Seti (1 gün), Soytarı Kahraman Başlığı (1 gün) 

RAMADANMUBARAK: Düellocu Seti (1 gün) 

RAMADANKAREEM: Savaş Sürücü Seti (1 gün) 

HEALTH : Soytarı Kahraman Seti (1 gün), Soytarı Kahraman Başlığı (1 gün) 

HAPPY: Yeraltı Ekip Seti (1 gün) 

Bu kodların çoğu kısa bir süre içinde sona ereceği için oyuncuların bunları hızlı bir şekilde kullanması gerekiyor. 

PUBG Mobile kodları ücretsiz kodlar nasıl kullanılır?

e407e-16182839929108-800.jpg

PUBG Mobile'da kod kullanma adımları aşağıdadır: 

1. Adım: PUBG Mobile kullanma kodlarının 'Tekliften Yararlanma Merkezi'nden kullanılması gerekir. Web sitesinin ismi aşağıda verilmiştir. 

Google’a PUBG Mobile Redemption Center yazarak kodu girebilirsiniz. 

Adım 2: Ardından, ilgili metin alanına PUBG Mobil Kimliği, doğrulama kodu ve kodu kullanma gibi ayrıntıları girin. 

Adım 3: Bunları girildikten sonra, 'Kullan' düğmesine dokunun. 

Adım 4: Oyunculardan karakter kimliği ve takma ad gibi ayrıntılarını onaylamalarını isteyen bir diyalog kutusu görünecektir. 

Adım 5: Onaylandıktan sonra, kodu başarıyla kullanmak için 'Tamam'ı tıklayın. Ödüller yakında oyuncuların hesaplarına gönderilecek. Posta bölümünden toplanabilirler. 

Bir oyuncu kodu kullanırken "Geri Alım Limitine Ulaşıldı" şeklinde bir hatayla karşılaşırsa, bu kodun süresinin dolduğu ve artık kullanılamayacağı anlamına gelir.

İlginizi çekebilir

Ücretsiz Free Fire hediye kodu: 12 Nisan 2021! Ücretsiz silah yağma sandığı, silah royale ve diamond royale kuponları...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum