Ücretsiz Free Fire hediye kodu: 12 Nisan 2021! Ücretsiz silah yağma sandığı, silah royale ve diamond royale kuponları...

Ücretsiz Free Fire hediye kodu: 12 Nisan 2021! Ücretsiz silah yağma sandığı, silah royale ve diamond royale kuponları...

Free Fire popüler battle royale oyunlarından biridir. Pubg mobile benzeri bir oyundur. Çeşitli etkinliklerle oyunculara ücretsiz olarak kodlar sunarak, oyun zevkini en üst seviyeye çıkartmayı amaçlamıştır. Bugüne özel siz de ücretsiz free fire kodunu alabilirsiniz. Ücretsiz silah yağma sandığı, silah royale ve diamond royale kuponları burada...

Genellikle Free Fire oyuncuları, mağazadan özel ve çekici oyun içi öğeler elde etmek isterler. Ancak bu durum oldukça fazla elmas ister. Bu nedenle, bu ödülleri kazanmak için oyuncular, çeşitli ücretsiz kodları aramaya koyulurlar. Bu kodlar ücretsiz bir şekilde oyunculara, görünüm, kasa, kupon ve daha fazlasını içeren çeşitli ödüller sunar. 

Bununla beraber, Free Fire kodları, belirli bir sunucudaki / sunuculardaki oyuncular tarafından ve belirli bir zaman aralığında kullanılabilir. Bu haberimizde sizlere bugünün ücretsiz kodunu vereceğiz. Bu sayede birçok ödüle sahip olabileceksiniz.  

Bugün için Ücretsiz Free Fire kodu (12 Nisan)

Kod bilgisi: 3SAG9JQBJWYS 

Ödül: 2x Silah Royale Kuponu, 2x Diamond Royale Kuponu, Winterlands Silah Ganimeti Sandığı. 

Not: Yukarıda bahsedilen kod yalnızca Europe Server'daki (Avrupa Sunucusu) oyuncular tarafından kullanılabilir. Ödülleri belirtilen bölgelerin dışında kullanmaya çalışanlar aşağıdaki hatayla karşılaşacaktır. "Kullanılamadı. Bu kod bu bölgede kullanılamaz. " 

Garena Free Fire kodları nasıl kullanılır?

5f618-16182340062302-800.jpg

Avrupa bölgesinden kullanıcılar, kodu kullanmak ve ödülleri talep etmek için şu adımları izleyebilir: 

Adım 1: Oyuncular, Free Fire'ın Ödüllerini Kullanma Sitesini açmalıdır. Ziyaret etmek için bu bağlantıya tıklayabilirler . 

Adım 2: Ardından, mevcut yöntemlerden herhangi birini kullanarak oturum açmaları gerekir: Facebook, Google, VK, Twitter, Apple Kimliği ve Huawei Kimliği. 

Konuk hesabı olan oyuncular paraya çevirme kodunu kullanamazlar. Bu nedenle, hesaplarını yukarıda bahsedilen araçlardan herhangi birine bağlamalıdır. 

Adım 3: Kodu metin alanına girin ve 'Onayla' düğmesine dokunun. Bir iletişim kutusu belirecektir; "Tamam" seçeneğine basın. 

4. Adım: Ödüller, kodu başarılı bir şekilde girdikten sonraki 24 saat içinde oyuncunun Free Fire hesabına gönderilecektir. Her türlü oyun içi para birimi doğrudan temin edilecektir. 

Kullanım sırasında bir hatayla karşılaşıldığını varsayalım. Kodun süresi dolmuş olabilir veya verilen sunucudaki oyuncular tarafından kullanılması amaçlanmamıştır.

İlginizi çekebilir

Bomba haber! Google Gmail, Hotmail, Yandex Mail tarihe karışıyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum