Çukur dizisinde şok ayrılık: Başrol diziden ayrılıyor! Celasun ölüyor! Kubilay Aka diziye veda ediyor!

Çukur dizisinde şok ayrılık: Başrol diziden ayrılıyor! Celasun ölüyor! Kubilay Aka diziye veda ediyor!

Çukur 123. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana göre büyük bir ayrılık söz konusu. Kubilay Aka diziden ayrılıyor. Önümüzdeki bölümde ayrılacak olan ünlü oyuncu adını yeni projeye yazdıracak. Tüm detaylar haberimizde.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, hayranlarını şoke edecek fragmanını yayınladı. 123. Bölüm fragmanında işler bayağı bir karışacak gibi görünüyor. Fragman içerisinde bir karakterin daha hayatını kaybedeceği ve diziden ayrılacağı ima ediliyor. Çukur dizisinde Celasun’u kim öldürecek? Celasun ölecek mi? Kubilay Aka diziden ayrılıyor mu? Gibi birçok soru sosyal medyada konuşulanlar arasında yer alıyor. Final bölümü de yaklaşan dizide yavaş yavaş sona geliniyor. Hal böyle olunca başrol oyuncuları birer birer diziden ayrılıyor. 

Başrol diziye veda ediyor! 

Çukur dizisinin sona ermesiyle birlikte yakında ekranlara gelecek olan Yaprak Dökümü dizisi de boşluğu dolduracak. Çukur dizisinin en sevilen başrolleri arasında yer alan ünlü oyuncu Kubilay Aka diziden ayrılıyor.  

Show TV ekranlarının reyting fenomeni olan Çukur dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Perihan Savaş gibi ünlü isimler yer alıyor. Final bölümünün yaklaşması ile beraber hikaye de yavaş yavaş sonlanıyor. Yakında final bölümü ile izleyenlerine veda edecek. Dolayısıyla ilerleyen bölümlerde çokça ölüm sahneleri karşımıza çıkacak. 

Çukur dizisinden ayrılıp yeni projeye geçecek! 

indir.jpg

Yeni fragmanın yayınlanmasının ardından Kubilay Aka sevenlerine veda edecek. 123. Bölümde ne yazık ki diziden ayrılıyor.  Bu hızlı ayrılığın aslında arka planda bir sebebi bulunuyor. Yapımcının açıklamalarına göre Kubilay Aka yeni dizi için kolları sıvamış ve anlaşmayı kabul etmiştir. Dolayısıyla yeni proje için hamlede bulunan Kubilay Aka bu yüzden diziden ayrılma karar almıştır.  

Yönetmenin başlatacağı yeni projesi Camtavanlar adlı yapım olacak. Bu proje için Çukur dizisinde yer alan Celasun karakterini oynayan Kubilay Aka başı çekiyor. Diziye veda eder etmez bir an önce yeni projesinin çalışmalarına başlayacak olan Kubilay Aka şu anda gün sayıyor. 

İlginizi çekebilir 

Mucize Doktor dizisinde şok ayrılık daha: Başrol diziye veda etti! Hayranlar büyük tepki gösterdi!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.