Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finali resmen ortaya çıktı! Kimse sonunu böyle beklemiyordu! Tüm gerçekler ortaya çıktı! Dizinin sonunda Zeynep...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finali resmen ortaya çıktı! Kimse sonunu böyle beklemiyordu! Tüm gerçekler ortaya çıktı! Dizinin sonunda Zeynep...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şoke eden final konusu ortaya çıktı. Kimse sonunun böyle olacağını tahmin etmiyordu. Doğduğun Ev Kaderindir finali ne zaman olacak? Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının bir döneme damgasını vuran Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için artık sona yaklaşılıyor. Herkes finali için sosyal medyada yorumlamalarda bulunurken, meğerse gerçek tamamen hayranları ters köşe yapıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümü resmen ortaya çıktı diyebiliriz. Reytinglerinde büyük düşüşler yaşayan dizi için artık final bölümü çok yakın. Birçok fikir konuşulmuş olsa da izleyenleri ters köşe yaparak ekranlara kısa süre sonra veda edecek. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finali hakkında tüm detaylar. 

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümüyle damga vuracak!

2968800-810x458.jpg

Camdaki Kız kitabından uyarlanan yapım, final bölümüyle izleyenleri ters köşeye yatıracak. Kitaptan uyarlama dizi, reyting kaygısı ve düşük izlenmeler nedeniyle, biraz konunun dışına çıkarak hikaye döngüsünü değiştirmek zorunda kalmıştı. Ancak orijinal hikayesi izleyenler tarafından daha çok beğenilmişti. Şimdi ise finali nasıl biteceği ile ilgili birçok yorum ortaya atılıyor. Başrolde yer alan Zeynep final bölümünde büyük ters köşe yapacak. 

Mehdi ile istenmeyen bir evlilik yapmak zorunda kalan Zeynep, kapanma kararı almıştı. Ayrıca aralarındaki ilişkiden kaynaklı bir çocuk dünyaya gelmişti. Ancak tüm bunlara rağmen istenmeyen bir evlilik olduğundan dolayı sorunlar da baş göstermişti. 

Dizi kitaba göre ilerlenseydi nasıl bir final olacaktı? 

82155.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi orijinal kitaba bağlı kalsaydı finalinde Mehdi, Zeynep’i aldatacaktı. Çocuklarını ise elinden almak için büyük hamleler yapacaktı. Dizi düşük reytinglerden kaynaklı değişikliğe uğradığı için artık Mehdi diye bir karakter ne yazık ki yer almıyor. Dizide şu anda yer alan Barış karakteri için ise böyle bir durum söz konusu değil. 

Zeynep ve Mehdi arasında her şey sona erdi. Dolayısıyla artık Barış ile Zeynep arasında büyük sorunlar baş gösterecek. Orijinal finalinden sapan dizi, bizleri çok da şaşırtacak mı? Bunu hep birlikte göreceğiz. Siz de bu konu hakkında yorumları bizlerle paylaşabilirsiniz. 

İlginiz çekebilir 

Müge Anlı'ya büyük baskın! Hercai dizisi fanları yapacağını yaptı! Binlerce telefon araması yapıldı! Müge Anlı'nın başı resmen dertte!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.