Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na çelmeyi taktı! Zirve yarışı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na çelmeyi taktı! Zirve yarışı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde neler oluyor? Masumlar Apartmanı reytinglerde kaçıncı sırada? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin reytingleri yükseldi mi?

Ekranların sevilen dizileri arasında yerini alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, salı günkü yarışını sürdürmeye devam ediyor. Bu haftalarda oldukça yükselişe geçen dizi, diğer yapımlara karşı da yukarı çıkma eğiliminde. Zirve yarışı sürerken kritik süreçte başlamış oluyor. Çünkü yarışta geriye kalanlar için sıkıntı dönem başlamış oluyor. Gelelim güncel reyting tablosunu açıklamaya ve zirve yarışında kimler önde bir göz atalım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na çelmeyi taktı!

9mart2021-reytingler.jpg

Zirvede her zamanki gibi yerini bu zamana kadar kaptırmayan ve kaptırmamaya da devam edecek olan Masumlar Apartmanı dizisi bulunmaktadır. Masumlar Apartmanı günü 1. sırada tamamlayarak reytinglerde zirve yarışını başarıyla tamamlamıştır. TRT 1'in sevilen dizisi hayranları tarafından izlenmeye devam etmektedir.

Masumlar Apartmanı'nın günü totalde 1. tamamladığını söylemiştik. Ancak arkasından kovalayan ve EDHO reyting grubunda 1. sırada olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de fırsat kollamaya devam ediyor. Rakipleri ile arasındaki bağı hiç kesmeyen ve zirve yarışına sürekli olarak oynayan dizi, hiç aman vermemeye devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi günü AB ve ABCI gruplarında ikinci sırada bitiriyor. Böylece çıtayı daima bir adım öteye taşıyor.

Diğer taraftan Baraj dizisi de ilginç detaylardan birisi haline geldi. Baraj dizisi total reytinglerde günü 6. sırada tamamladı. Böyle olunca çok da gerilerde olmamaya, heyecanlı bölümleriyle ben de buradayım edası vermeye başladı.

Son olarak Hekimoğlu dizisi en kuvvetli ve zirveye oynadığı AB  ve ABCI gruplarında ise günü düşüşle karşıladı. Önceki haftalara nazaran izlenmeleri bir hayli düştü. Hekimoğlu dizisinin heyecanlı bölümlerinden biri olmasına rağmen bu haftaki düşüş, hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

İlginizi çekebilir

Masumlar Apartmanı 25. bölüm final sahnesi! Safiye'den İnci'ye tokat şoku! Ortalık karışıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.