Masumlar Apartmanı 25. bölüm final sahnesi! Safiye'den İnci'ye tokat şoku! Ortalık karışıyor!

Masumlar Apartmanı 25. bölüm final sahnesi! Safiye'den İnci'ye tokat şoku! Ortalık karışıyor!

Masumlar Apartmanı 25. bölüm finalinde işler iyice kızışıyor. Masumlar Apartmanı final sahnesinde neler oluyor? Masumlar Apartmanı 25. bölümde neler oluyor?

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı, izleyicilerle her hafta sürpriz dolu sahneleriyle buluşuyor. Masumlar Apartmanı dizsinin 25. bölümünde çıta biraz daha yükseldi. Buradaki final sahnesinde işler fena kızışıyor ve ortalık birbirine giriyor. Bağrışların bol olduğu ve tokatların havada uçuştuğu sahneler, izleyicileri şoke ediyor. Gelin Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümünde neler olmuş bir göz atalım.

TRT 1 kanalının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, izleyicilerini 25. bölümüyle resmen ekrana kilitledi. Yine bu bölümle birlikte tokatlar havada uçuştu. Ayrıca şok bir ayrılık yaşandı. Final sahnesi hayranları tarafından çok beğenildi. Bu sayede sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı.

HAN, SIRLARINI AÇIKLIYOR!

 Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümünde sürpriz olaylar olmaya devam ediyor. Çöplükte İnci tarafından yakalanan Han, tüm sırlarını açığa çıkartıyor. Neden çöp topladığını ve geçmiş yaşantısındaki tüm sırları, bu yakalama sayesinde açığa çıkıyor. Bu yüzden Han, İnci'yi resmen yerle bir ediyor. Şoka uğrayan İnci için çok zor zamanlar bekliyor.

640xauto.jpg

SAFİYE İNCİ'YE TOKAT ATIYOR!

İnci'nin Han'ı çöplükte yakaladığından bahsetmiştik. Tüm sırlarını İnci'ye bir bir dökerken, Safiye'ye yakalanırlar. Bu yakalanma sonucu Safiye şok bir tokat atarak İnci'yi darma duman eder. 

Yine son bölümde ise şoke eden başka bir gelişme daha yaşandı. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Ege babası Haluk'u yatağında ölü olarak bulması onu şoke ettirdi. Resmen buz kesilen Ege için çok zor zamanlar bekliyor diyebiliriz. 

Bu ölüm haberiyle birlikte Haluk karakterini canlandıran Mert Asutay, Masumlar Apartmanı 25. bölüm itibariyle diziye veda etti.

640xauto-002.jpg

Evden ağlayarak çıkmaya çalışan İnci, kardeşi Ege ile karşılaştı. Babasının öldüğünü duyunca ikinci bir şok daha yaşadı.Bu sırada ise Safiye, İnci'ye bağırmaya devam ediyordu.

İlginizi çekebilir.

Sen Çal Kapımı dizisine reyting şoku! Dizi erken final mi veriyor? İlginç reyting hamlesi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum