Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyingleri uçurdu!  Hekimoğlu ve Baraj düşme potasına girdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyingleri uçurdu! Hekimoğlu ve Baraj düşme potasına girdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kaçıncı sırada? Hekimoğlu reyting sonuçları nelerdir Baraj dizisinde neler oluyor? Tüm detaylar haberimizde.

Salı akşamlarının reyting sonuçları yayınlandı. Sonuçlara göre birçok dizi düşüş potasına girerken birkaçı da başarılı ilerleyişine devam ediyor. Yükselen diziler alttakilere fark atmaya devam ediyor. Bu yükselme devam ederse alttaki diziler düşme potasından çıkamayacak. Dolayısıyla artık alt reytinglere sahip dizilerin bir hamle yapması gerekir. Beklenen hamleler ne zaman gelecek göreceğiz.

Reyting sonuçlarına göre ilk sıraya oturan ve başarılı ivmesini sürdüren dizi Masumlar Apartmanı oldu. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. AB ve ABCI reyting gruplarında çok iyi sıralamaya sahip olan Masumlar Apartmanı dizisi, yine bu hafta da birincilik serisini korudu. Darısı diğer dizilerin başına.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyingleri uçurdu! 

16martreyting-2021.jpg

Toplamda 6 sezon yayınlanan ve dün akşamda bölümlerine bir yenisi eklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, başarılı yükselişine devam ediyor. Yakaladığı ivmeyi kolay kolay bırakmayacak gibi. 6 sezondur hem büyük kitlesiyle hem de hayranlarıyla yoluna devam ediyor. 186. bölümü ekrana geldiği dün akşam itibariyle günü ikinci ilk sırada tamamladı. Ancak AB ve ABCI reyting gruplarında ikincilik elde etti.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Sanem Çelik gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, reytinglerdeki yükselişi diğer dizilerin kötü gidişatı için ekmeğine yağ sürüyor. Dolayısıyla bu dizi böyle yükselişe devam ederse, diğer diziler için salı günü başka planlar hazırlanmalı.

Baraj dizisi FOX TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ederken, dün itibariyle kötü gidiş sinyallerini verdi. Önceki aylara göre bir hayli düşüş yaşayan Baraj dizisi genel olarak günü 7. sırada tamamladı. AB reyting grubunda ise 11. sırada günü tamamladı. 

Hekimoğlu dizisi ise günü total olarak 19. sırada bitirdi. 41. bölümü yayınlanan dizi için işler pek yolunda gitmiyor gibi.

İlginizi çekebilir

Kefaret dizisine kim veda ediyor? Sinan mı yoksa Zeynep mi? 18. bölümde neler olacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.