FOX TV yine bir dizinin daha fişini çekti! Birden bire final kararı aldı! Final yapan yapana! Bir dizi daha yayından kalkıyor...

FOX TV yine bir dizinin daha fişini çekti! Birden bire final kararı aldı! Final yapan yapana! Bir dizi daha yayından kalkıyor...

FOX TV yine gündemdeki yerini koruyor. Aldığı kararlar itibariyle birçok dizinin fişini çekmişti. Şimdi sıra başkaya dizeye geldi. FOX TV hangi dizi için final kararı aldı? Hangi dizinin fişini çekti? Tüm detaylar haberimizde..

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, son yaşanan gelişmelerle sosyal medyayı çalkalıyor. FOX TV’nin inanılmaz hamlesi sonrasında resmen sosyal medya ayağa kalktı. Dizi severler ve hayranlar arasında resmen tartışmalara sahne oldu. Dizi severler kutuplaşmaya başladı. FOX TV’nin bu son hamlesi pes dedirtti. Bu olay dizi tarihinde ilklere imza atıldı şeklinde yorumlamalara sahne oldu. İşte çok konuşulan o karar ve detayları: 

Sen Çal Kapımı dizisinde değişim rüzgarı 

Her hafta izleyicilerin karşısına yüksek reytinglerle çıkan Sen Çal Kapımı dizisi, son haftalarda değişim rüzgarlarına maruz kalıyor. Başrollerinde Kerem Bursin ve Hande Erçel’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi izleyicileri hem sevindirdi hem de üzdü. İki duygu arasında kalan seyirciler resmen kutuplaştı diyebiliriz. Yaşanan gelişmeler şok ettirmeye devam ediyor. 

Savaşçı dizisi gündemdeki yerini koruyor 

Son dönemde Savaşçı dizisinin ne zaman geleceği konusunda sürekli olarak sosyal medyada yorumlar yapılıyor. Set ekibi çalışmalara başladığını belirtiyor ancak daha gelmesi gereken tarih konusunda bir anlaşmaya varılmadı. Her hafta Savaşçı dizisi başlayacak mevzusu artık uzamaya başladı. Tüm bunların üzerine de kanalların aldığı kararlar da hem yapımları hem de seyircileri etkiledi. 

Uzun bir süre sonra artık bu karmaşık durum netliğe kavuşturulmaya çalışıldı. Her hafta yeni bir bölüm olacağı şeklinde tasarlanan Savaşçı dizisi için, Tamer Karadağlı net bir tarih vermişti. Bunun üzerine kanal derhal bu paylaşımın silinmesini ve ortadan kaldırılması istedi. FOX TV’nin aldığı bu radikal karar sosyal medyada büyük yankı buldu. 

Son yaşanan gelişmelere istinaden FOX TV Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasını talep etmişti. Yerine ise Savaşçı dizisini getirecek. Dolayısıyla Sen Çal Kapımı dizisinin fişi çekilerek Savaşçı dizisinin önü açılacak. 

İlginizi çekebilir

Arka Sokaklar dizisinin en başından beri vardı, ayrılacağı haberleri ortaya çıktı! Sevilen oyuncunun ayrılma haberi derinden üzdü!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.