FOX TV yine flaş bir karara imza attı! Son Yaz dizisi hakkında aldığı karar, hayranlarını küplere bindirdi! Bu kadar da olmaz dedirten karar..

FOX TV yine flaş bir karara imza attı! Son Yaz dizisi hakkında aldığı karar, hayranlarını küplere bindirdi! Bu kadar da olmaz dedirten karar..

FOX TV yine sosyal medyadaki yerini koruyor. Son Yaz dizisi için flaş bir karar alması, yine büyük tartışmalara neden oldu. Son Yaz dizisinde neler oluyor? Son Yaz dizisi final mi yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

FOX TV son zamanlarda gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Şu sıralar FOX TV harici diğer kanallarda birçok dizinin fişini çekiyor. Ancak FOX iddialı bir yapımın final kararı almasını istemesi, gündemdekini yerini almasına sebebiyet verdi. En başlarda reyting rekorları kıran, zamanla düşüş yaşayan ve iddialı reklamlarla tanıtımını yapan diziye yakın zamanda veda edeceğiz. İzleyiciye ve hayranlarına anlatmak istediği hikayeyi bir türlü yansıtamayan yapım için ne yazık ki üzücü haberler almaya devam ediyoruz. 

FOX TV’de yer alan Baraj dizisi ve Sen Çal Kapımı dizilerinin yeni bölümleri beklenirken, bu dizinin final kararı alması, izleyicileri şoke ettirdi. Güçlü hikaye ve sağlam oyuncuların yer aldığı yapım için kötü haberler peş peşe geliyor.  Yayın tarihine son verilerek yakın zamanda yayın akışından ve detaylarından ne yazık ki kaldırılacak. İşte o dizi ve detayları sizlerle.. 

Diziler için kararlar verildi

Ali Atay ve Funda Eryiğit gibi isimlerin oynadığı Son Yaz disizi için ne yazık ki hüküm verildi. Daha öncesinde Sen Çal Kapımı dizisi için final yaptıran kanal şimdi ise sırayı Son Yaz dizisine verdi. Ayrıca Baraj dizisi için de final kararı verdi. Sen Çal Kapımı bugün son bölümünü oynayacak. Baraj dizisine için beş bölüm kaldı. Sonu çok yakın diyebiliriz. 

Aşk konusu izleyicilerin ilgisini çekmedi

Son Yaz dizisi tema olarak aşk konusunu ele alıyor. Başrol oyuncusunun aşkı diğer karakter arasındaki aşklardan daha alt seviyede kalması, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Bu durum dizi için eksi bir puan olarak hanesine yazıldı. Yağmur ile Akgün arasındaki aşk zinciri de izleyiciler tarafından pek hoş bulunmadı ve desteklenmedi. Haberlere göre beş bölüm sonra final bölümü yayınlanacak ve ardından ekranlara ve yayın akışına veda edecek. 

Sevilen dizi Son Yaz, en başta güçlü bir şekilde çıkış yapmış ancak bu istikrarını sürdürememişti. Böylece kendi fişini çekmiş oldu. Siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce final kararı doğru mu? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

İlginizi çekebilir 

FOX TV yine bir dizinin daha fişini çekti! Birden bire final kararı aldı! Final yapan yapana! Bir dizi daha yayından kalkıyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.