Kalk Gidelim Dizisi Vedaya Hazırlanıyor! TRT Tutmayan Dizileri Sonlandıracak…

Kalk Gidelim Dizisi Vedaya Hazırlanıyor! TRT Tutmayan Dizileri Sonlandıracak…

TRT kamu yayıncısı olması sebebiyle dizi projelerinde daha tahammül eden bir televizyon olmasıyla dikkat çekiyordu. Reyting kaygısı gütmeden onay verilen projelerin devam etmesi sağlanıyordu. TRT’de yeni dönem başladı ve artık reytingi düşük olan ve halk tarafından tercih edilmeyen yapımlara bir bir son verilecek. İlk kurban Kalk Gidelim dizisi olacak, detaylar haberimizde…

TRT dizi yayıncılığında hiçbir şekilde reyting kaygısı gütmeden devam ederken ani bir değişime uğradı. Son dönemde Masumlar Apartmanı, Payitaht Abdülhamid, Uyanış: Büyük Selçuklu, Gönül Dağı gibi dizilerle öne çıkan kanal, reytinglerini bayağı yükseltmişti. Yeni karar doğrultusunda artık halk tarafından fazla izleyicisi olmayan dizilere son verilecek.

KALK GİDELİM DİZİSİ FİNAL YAPIYOR!

Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği Kalk Gidelim dizisi 4 sezondur TRT’de yer alıyordu. Perşembe günü yayınlanan dizinin 135. Bölümle birlikte ekranlara veda edileceği bildirildi. Son üç bölümü kalan dizi Muğla’da çekiliyordu. Dizi adım adım finale giderken Şakir ve Dudu’nun beklenen bebeği de doğdu. Dizi finalini nasıl yapacak merak konusu.

TRT’DEN YENİ DİZİLER GELİYOR!

TRT yeni dizilerin tanıtımına başlıyor. Barbaros ve Teşkilat adındaki iki yeni dizi TRT ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Barbaros dizisinde Osmanlı İmparatorluğunun efsanesi Barbaros Hayrettin Paşa senaryosu olacak. Dönemsel tarih dizilerine ağırlık veren TRT, Kaptan-ı Derya lakabıyla Dünya’ya nam salmış Barbaros Hayrettin Paşa’nın dizisinin yapımını ES Yapım üstlendi.

Teşkilat dizisi ise Tims&B Prodüksiyon tarafından üretilirken, Dağ filmiyle ününe ün katmış Çağlar Ertuğrul tarafından başrol oyunculuğu üstlenecek. Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta gibi ünlü isimlerin de yer alacağı dizi bayağı reyting alacağa benziyor.

Sosyal medyada şimdiden Teşkilat ve Barbaros dizileri hakkında çok fazla paylaşım yapılmaya başlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.