Kim Bu Aile filmi konusu nedir Oyuncuları kimler? Kim Bu Aile fragmanı full izle

Kim Bu Aile filmi konusu nedir Oyuncuları kimler? Kim Bu Aile fragmanı full izle

‘KİM BU AİLE?’ filminin oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve yönetmen Bedran Güzel, Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleştirilen özel gösterimle Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de izleyicinin karşısına çıkacak.

KİM BU AİLE?’ filminin oyuncuları  Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve yönetmen  Bedran Güzel,  Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleştirilen özel gösterimle Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de izleyicinin karşısına çıkacak.

15 Ekim 2022, Cumartesi günü yapılacak olan özel gösterimde önce ünlü oyuncular sevenleriyle buluşacak sonrasında izleyiciyle beraber filmi izleyecekler.

Yıldız oyuncuların sıra dışı rollerde seyirciyi şaşırttığı ‘KİM BU AİLE?’ filminin başrolünü Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya üstlenirken,  filmin yönetmenliğini Bedran Güzel yaptı.

Altan Erkekli ve Fatih Al’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, komik sahneleri ile olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de çok konuşulacak.

"KİM BU AİLE?" FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bedran Güzel'in yönetmenliğini üstlendiği yapım, kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan bir baş komiserle operasyonda ona destek veren arkadaşları arasında geçen olaylar etrafında dönüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.