Kuruluş Osman 37 Bölümde Bir İlk Yaşanacak! Düşmanları Korku Sardı Bile

Kuruluş Osman 37 Bölümde Bir İlk Yaşanacak! Düşmanları Korku Sardı Bile

ATV ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları saat 20 00' da ekranlarda izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ATV ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları saat 20 00' da ekranlarda izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün hemen sonrasında yayınlanan fragman izleyiciyi bir hayli heyecanlandırdı.

Yayınlanan fragmanda Osman, savaş daha yeni başlıyor gardaşlarım, hep beraber zafere gideceğiz diyerek tozu dumana katıyor. Bu çetin mücadele dizinin tansiyonunu bir hayli yükselteceğe benziyor. 

Kuruluş Osman dizisinin 37.bölüm tanıtımında savcının Geyhatuyu sen bizi herkese düşman gösterdin, senin bu yanlış hareketinden sonra yollarımız sonsuza kadar ayrılmıştır diye çıkış yapması tüm dengeleri tabiri caizse alt üst etti.

kurulus-osman.jpeg

36. Bölümde Yaşananlar

Her bölümü heyecan içerisinde izlenen Kuruluş Osman dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünden hemen sonra yayınlanan yeni fragman içeriğinde kayı beyliğini düşman olarak gören kim varsa hepsi hesabını verecek, bu iş burada bitmeyecek diyerek yapılanların er ya da geç bedelini ödeyeceklerini açıklayan Osman'ın çıktığı bu yoldan dönmeye kesinlikle niyeti yoktur. 

Kuruluş Osman Dizisinde Yeni Bölüm

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi son bölüm ardından yeni bölüm fragmanıda yayınlandı. Ezeli bir savaşın yaşandığı dizide Osman'ın güçlü duruşu düşmanlarının dengelerini alt üst etti.

Yolundan dönmeye asla niyeti olmayan Osman Bey’in, yapılanlar karşısında geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Dizinin yeni yayınlanacak olan 37. Bölüm tanıtımında İnegöl’de alırım derse bunun karşısında ne yapılabilir Kayının geleceği için ne yapıp ne edip Osman’ı durdurmalıyız diyen Savcı iplerin tamamen kopacağını net bir şekilde ortaya koyuyor.

kurulus-osman-canli-izle-36-bolum-atv-ile-kurulus-dirilis-canli-izle-2.jpg

Osman'a karşı duran Savcı'nın yapmış olduğu bu tavır olayların nasıl bir şekilde ilerleyeceği hakkında merak konusu uyandırdı. ATV ekranlarında her hafta çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izleniyor.

Geçen hafta yayınlanan son bölümün ardından hemen ekrana giren yeni bölüm fragmanında akıllarda soru işareti bıraktı. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü önümüzde ki hafta çarşamba akşamı saat 20 00' da ATV ekranlarında olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.