Kuruluş Osman 70. Bölüm Full İzle ATV – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kuruluş Osman 70. Bölüm Full İzle ATV – (10 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizi severleri ATV ekranları başına çeken Kuruluş Osman, yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicilerin heyecanlarını artırıyor. Kuruluş Osman dizisinde yaşanan her yeni gelişme, izleyiciler tarafından heyecan içerisinde takip ediliyor.

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman, son bölümüyle heyecanı giderek katlamıştı. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde yaşanan gelişmeler ardından yeni bölüm heyecan içerisinde araştırılmaya başlandı. İşte Kuruluş Osman dizisinin 70. bölüme dair merak edilen tüm detaylar…

Kuruluş Osman 69. Bölümde Neler Yaşandı?

İzleyicileri Çarşamba akşamları ATV ekranlarına çeken Kuruluş Osman dizisi, ekranlara gelen son bölümüyle giderek heyecanı katladı. Dizide yaşanan son gelişmelerin ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Kuruluş Osman dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde tekfurlar, Osman Bey’e karşı güçlerini birleştirmişlerdi. Osman Bey’i de toplantılarına davet etmişlerdi.

Malhun Hatun, Şamdan bölgeye gelecek olan kervanın haberini alarak Osman Bey’e söylemişti. Böylelikle de Osman Bey, tekfurlar için oldukça zeki bir plan kurmuştu. Malhun Hatun da savaşa dahil olmak istemişti. Öte yandan tekfurlar Papaz’ın Hıristiyan halk ile buluşmasından da oldukça rahatsız olmuşlardı.

Kuruluş Osman 70. Bölümde Neler Olacak?

Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Osman Bey, büyük bir yara alacak. Diğer taraftan düşmanlar Kıyı Obası’na sızacak. Burada Osman Bey’in oğlu Orhan’ı hedef alacaklar.

Kuruluş Osman 70. Bölüm Ne Zaman?

Yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicileri ATV ekranlarına çeken Kuruluş Osman, yayınlanan son bölümüyle heyecanı iyice artırmıştı. Dizinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle bu akşam (10 Kasım 2021) saat 20:00’da ATV ekranlarında dizi severler ile buluşacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.