Masumlar Apartmanı'na Bomba Bir Transfer! Han'ın Eski Nişanlısını işte O İsim Canlandıracak

Masumlar Apartmanı'na Bomba Bir Transfer! Han'ın Eski Nişanlısını işte O İsim Canlandıracak

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'na bom bir transfer daha gerçekleşti. Ünlü oyuncu, Han’ın gizemli eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterine hayat verecek.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'na bom bir transfer daha gerçekleşti. Ünlü oyuncu, Han’ın gizemli eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterine hayat verecek. 

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi 2. sezonuyla TRT 1'de ekrana gelmeye devam ediyor.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek hikayeleri ekrana taşıyan Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna yeni bölümlerde ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz de katıldı.

Aslıhan Gürbüz, dizide Han'ın gizemli eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak.

Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı'na katıldığını dizinin yapımcısı OGM Pictures, sosyal medya hesabından açıkladı. 

02.jpg01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.