Masumlar Apartmanı'nda şoke eden gerçek: Kimse böyle bir şey beklemiyordu! Ağızları açık bırakan olay!

Masumlar Apartmanı'nda şoke eden gerçek: Kimse böyle bir şey beklemiyordu! Ağızları açık bırakan olay!

Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölümünde şoke eden gerçekler ortaya çıktı. İzleyiciler ve hayranlar bu gerçekleri öğrenince resmen şoke oldu. Sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. İşte Masumlar Apartmanı dizisinde açığa çıkan o gerçek...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Yayınladığı en son bölümde birçok şoke eden olaylar yaşandı. Ancak özellikle güne damgasını bir sahne vurdu. Güçlü oyuncu kadrosuyla diğer diziler arasında takdire şayan bir yapım olarak yerini koruyor. Her ne kadar reyting yarışında en üst sıralarda olmasa da zirveye oynuyor. Hayranları ve izleyicileri tarafından sevilen dizi, yeni bölümleriyle şaşırtmaya ve şoke etmeye devam ediyor. 

Masumlar Apartmanı dizisindeki gerçekler çok şaşırttı!

gffgffgf-u5bw.png

Son bölümüyle ekrana gelen olay, izleyicileri resmen şoke etti. Dizide öyle bir hikaye döngüsü yakalandı ki artık hayranlar, daha ne olabilir ki? Sorusunu sormaya başladı. Sosyal medyada olay olan bu konu çok konuşulmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler, daha çok Gülben karakterinin etrafında şekillenmişti. Dolayısıyla daha çok bu karaktere yoğunlaşıldı. 

Geçen bölümüyle ekrana gelen kısım yine çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Masumlar Apartmanı dizisinin 28. Bölümünde izleyicilerin ağzı resmen açık kaldı diyebiliriz. Han ile ortaya çıkan gerçekler şok etkisi yarattı. Han karakterinin İnci’ye olan baskısı sonucunda resmen hastanelik oldu. Bu kadar baskıya dayanamayan İnci, psikoloğun yolunu tuttu. Han’ın buradaki tavırları da İnci’yi bir hayli üzdü. 

Hikaye derinleşiyor

4333-zg4s.png

Han’ın İnci’ye olan baskılarından sonra, baba ise çöp poşetini alıyor ve eve getiriyor. Evin içerisinde poşeti yırtıyor ve yere döküyor. Diğer taraftan Gülben ise çarşaf konusunda büyük sıkıntıya düştü. Çarşafların evde olduğunu öğrenince eli ayağına dolaştı ve ne yapacağını bilemedi. Safiye’de tüm bunların üstüne babanın çarşafları etrafa saçtığını ve dağıttığına şahit olunca resmen deliye döndü. 

Neriman tarafında işler kopma noktasına geldi. Evde yaşanan krize ve baskıya dayanamayan Neriman, evi terk etmek zorunda kaldı. İşler sarpa sardı diyebiliriz. Tüm bu kaosun üzerine İnci’de evde duramadı. Bu da Neriman gibi kendisini kapının dışarısına attı. Dizide daha çok Gülben karakteri odak noktası oldu. Ancak bölümün sonuna doğru işler iyice çığırından çıktı ve asıl bomba yer burası oldu. 

Yanlış anlaşılmalar kötü gidişata sebebiyet verdi

ewwew-wtgj.png

Son bölümde Esra’nın evine birisi girmişti ve bunun kim olduğunu bulmaya çalışıyorlardı. Herkes Han karakterine suçu atıyordu ancak ortada büyük bir yanlış anlaşılma vardı. Bu düşünceye sahip olan herkes büyük bir yanlışa düştü. Gerçek ortaya nihayet çıktı. Esra’nın evine girip korku dolu anlar yaşatarak, yürekleri ağza getiren hamleler yapanın Gülben olduğu ortaya çıktı.  

En can alıcı kısımlardan bir tanesi de Han karakterinin yer aldığı sahnelerden biriydi. Geçmişe dönük olarak hikayenin ilerlediği bir sahne izleyicilerin karşısına geldi. Burada büyük bir fobisi olduğu ortaya çıktı. Han kazan dairesinde bir kişiye yemek götürüp duruyordu. Yemek götürdüğü kişi gerçek mi hayal mi şimdilik bilemiyoruz. Böyle bir olay yaşandığı da şu an için kesin değil. Önümüzdeki bölümde açığa çıkması beklenen sır olaylardan biri haline geldi diyebiliriz. 

İlginizi çekebilir

Arka Sokaklar dizisinde şok ayrılık: Başrol diziye veda ediyor! Efsane isim hayranlarını üzdü!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.