Reyting kurbanı Star TV dizisi ekranlara veda ediyor! Final tarihi açıklandı!

Reyting kurbanı Star TV dizisi ekranlara veda ediyor! Final tarihi açıklandı!

Reyting kurbanı Star TV dizisi ekranlara veda ediyor. Hangi Star TV dizisi ekranlara veda ediyor? Hangi dizi final yapıyor?

Son zamanlarda reyting konusunda sıkıntı çeken birçok dizi bulunmaktadır. Bazı diziler toparlanmaya çalışırken bazıları ise kötü gidişatın esiri oluyor. Kötü gidişatı durduramayan diziler için ise hazin son belli oluyor. Son reyting kurbanı ise Star TV kanalından geldi. Reytinglere tutunamayan ve kötü izlenme sayısı sebebiyle taht kuramayan dizi ekranlara veda ediyor. Final tarihi açıklanan dizinin, tüm detayları haberimizde yer almaktadır. Okumaya devam edin.

Reyting Kurbanı Star Tv Dizisi Ekranlara Veda Ediyor!

akrep-dizisi-final-mi-yapiyor-dizi-neden-final-yapiyor-h268091-c056c.jpg

Star TV ekranlarında boy gösteren ve güçlü bir başlangıç yapan Akrep dizisi günden güne kötü gidişatın esiri durumuna geldi. Seni Çok Bekledim dizisinin yayına girmesinin ardından Akrep dizisinin günü değişmişti. Cuma gününden Perşembe gününe geçiş yapan Akrep dizisi yine gün değiştirmenin kurbanı oldu. Günden güne izleyicisi bir hayli azaldı ve kitlesini yavaş yavaş kaybetti. Dolayısıyla artık final tarihi verilmesi zorunlu oldu.

Star TV Ekranlarına Hangi Dizi Veda Ediyor?

5fd36048c8c373060c6bf271-1611559823.jpg

Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Akrep dizisi ekranlara veda ediyor. Final tarihi belli olan dizinin, kötü gidişat sebebiyle erken veda etmesi izleyicilerini de yani kemik kitlesini bir hayli üzmüş durumda. Her ne kadar izlenmeleri azalsa da her dizinin bir kemik kitlesi bulunmaktadır. Hayranları tarafından bu haber üzüntüyle karşılandı.

Ekranlara kısa zaman sonra veda edecek olan Akrep dizisi için final tarihi tahminleri devam ediyor. Birçok kişi tarfından Mayıs ayının sonu gibi düşünülüyor. Bu tarih bile çok erken bir tarih. Bakalım dizi ne zaman final verecek ve hangi olaylarla bizlere veda edecek hep birlikte göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin attığı tokat işleri değiştirecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.