Sadakatsiz dizisinde intikam rüzgarları esiyor: Derin nasıl intikam alacak?

Sadakatsiz dizisinde intikam rüzgarları esiyor: Derin nasıl intikam alacak?

Sadakatsiz dizisinin fragmanı yayınlandı. Derin yeni bir intikam sahnesiyle gündemde. Dizinin yeni bölüm fragamnında neler yaşanacak? Yeni bölüm ne zaman? Derin nasıl intikam alacak? Planı ne? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların en çok izlenen diziler arasında yerini koruyan Sadakatsiz, yeni bölümleriyle izleyicinin karşına çıkmaya ve intikamla dolu bölümlerine devam ediyor. En son bölümde yaşananlar hem sosyal medyada hem de diğer mecralarda bir hayli tartışılmış ve konu olmuştu. Bu sayede izleyici kitlesini de arkasına takan dizi, reytingleri yükseltmeye hızlı bir şekilde başlamıştı.

Tüm bu yaşanan intikam hadiselerinin üzerine bir yenisi daha ekleniyor. Derin fena bir şekilde intikam alacağa benziyor. Sadakatsiz dizisinde Derin nasıl intikam alacak? Derin'in yeni planı ne? Detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Okumaya devam edin.

Sadakatsiz 23. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarının vazgeçilmeyen dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü olan 23. bölümün fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde intikam rüzgarları esmeye devam ediyor. Volkan karakterinin Asya'ya ''boşanmak istediğimi söyleyeceğim'' demesiyle yeni bölümde bu sözler birçok olayın habercisi olacak. Bu olayların üzerinde tuhaf tavırlar sergilemeye devam eden Derin'in nasıl intikam alacağı merak konusu oldu.

Derin'in intikamı acı olacak!

sadakatsiz-derinin-plani-ne.jpg

Çarşamba akşamları saat 20.00'da yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin'in nasıl intikam alacağı sosyal medyaya olay konusu oldu. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide birçok detay daha fragman ile ortaya çıktı. Fragmanda Volkan karakteriyle başbaşa kalmak ve vakit geçirmek isteyen Derin, evdeki herkesi postalıyor. Daha sonraki hamlesi ise Volkan'ı tuhaf hareketler ve sözlerle kışkırtmaya çalışıyor.

Sabah olduğunda ise Asya eve geliyor. Evin darmaduman olduğuna şahit oluyor. Her yer dağılmış vaziyette olan evde gece belli ki büyük olaylar yaşanmış. 

Sadakatsiz dizisi Derin'in planı nedir?

Volkan'ı kışkırtma amaçlı hareketler sergileyen Derin öncelikle duşakabini kırıyor. Anlaşılana göre Derin arka planda deliller bırakarak ortadan kaybolacak. Bıraktığı deliller sayesinde de herkes onu öldü bilecek. Böylece saplantılı aşkı Volkan'a acı çektirerek intikam almış olacak.

İlginizi çekebilir

Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmeyen ayrılık: Ünlü oyuncu diziye veda etti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.