Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmeyen ayrılık: Ünlü oyuncu diziye veda etti!

Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmeyen ayrılık: Ünlü oyuncu diziye veda etti!

Seni Çok Bekledim dizisinde flaş ayrılıklar sürüyor. Dizide hangi oyuncu veda etti? Yeni bölüm ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, flaş ayrılıklarla gündeme oturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ayrılık sinyalleri aldığımız dizi de beklediğimiz gerçekleşti. İzleyicileri de derinden sarsacak bu ayrılığı kimse beklemiyordu. Erkenden ayrılması planlanan oyuncu için hazırlıklar tamamlanmıştı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisine kim veda etti? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar ve daha fazlası haberimizde.

STAR TV ekranlarında izleyicisiyle Cuma günleri buluşan dizide flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dnz Film ortaklığından sunulan ve yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli'nin oturduğu Seni Çok Bekledim dizisinde ayrılık yelleri esiyor. Beklenmedik haber izleyiciler için çabuk geldi.

Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümünde ayrılık yaşandı

canli-tv-seni-cok-bekledim-nihan-buyukagac-1.jpg

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan ve olay döngüsünü izleyicilere heyecanlı bir şekilde yansıtmayı başaran Seni Çok Bekledim dizisinin yeni bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Sibel karakterinin canlandıran ve hayat veren, uzun süredir de bu yapımda bulunan Nihan Büyükağaç ne yazık ki son bölümde bizlere veda etti. Erken ayrılma planlarından dolayı izleyiciler bu duruma bir hayli bozulmuş durumda.

Kadir ve Ayliz karakterlerinin beklenmedik tanışması sonrası yaşanan hayat hikayesini konu alan dizi, mucizlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gerçek esintilerden parça bulunan dizi, son haftlarda izlenmelerini arttırıyor. Dizinin yeni bölümleri ise her Cuma saat 20.00'da yayınlanmaktadır.

İlginizi çekebilir

FOX TV iki dizinin daha fişini çekiyor: Savaşçı ve Avukat dizileri geliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.