FOX TV iki dizinin daha fişini çekiyor: Savaşçı ve Avukat dizileri geliyor!

FOX TV iki dizinin daha fişini çekiyor: Savaşçı ve Avukat dizileri geliyor!

FOX TV ekranlarının sevilen iki dizisi kısa sürede veda edecek. FOX TV hangi diizilerin fişini çekiyor? Savaşçı ve Avukat dizileri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında her hafta izleyicileriyle buluşmaya devam eden iki dizi, yakın zamanda ne yazık ki hayranlarına veda edecek. Yeni dizilerin piyasaya çıkması ve önceki dizilerin yaşadığı reyting sorunları nedeniyle, FOX TV iki dizinin daha fişini çekiyor. Böylece iki dizi daha erken final yaparak aramızdan ayrılacak. Yerine gelecek olan Savaşçı ve Avukat dizileri ise kanala yeni bir soluk getirmesi planlanıyor. Hangi diziler erken final yapacak? Detaylar için okumaya devam edin.

FOX TV yeni döneme hazırlanıyor

Yazın gelmesiyle birlikte yeni döneme hazırlık aşamasında olan kanal, Baraj ve Kefaret dizilerini yayından kısa süre kaldıracak. Onun yerine Savaşçı dizisini ve Avukat dizisini tercih edecek. Bu zamana kadar iyi bir ivme yakalayan Baraj ve Kefaret dizileri, bir yerden sonra izleyicilerin terk etmeleriyle sonuçlanmıştı. Bu sürecin böyle devam etmesinden dolayı erken final yapma kararı alındı

Kefaret ve Baraj dizileri final yapacak

kefaret-64587-large-image-95f53e67-ed72-4e14-ae68-b042f2cf0fab-mpositioned-640x360.jpg

İki dizinin birden yayından kaldırılacak olmasıyla Pazar günü ve Salı günü boşluk açıldı. Boş kalan günler için yeni soluklu dizilerini sıraya dizecek. Gün değişikliğinin diziler için ne kadar zorlu bir süreç yaşattığını hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla en baştan sağlam bir şekilde gününü belirleyip, bir daha o günden sapmaması planlanıyor. Çünkü gün değişimi diziler için büyük reyting kaybı demek.

Kefaret dizisi yerine Savaşçı geliyor

TRT ekranlarında şuanda yeni soluklu olarak yayınlanan Teşkilat dizisine rakip olarak Savaşçı dizisi gelecek. Bu sezon için yeni transfer değişikliği yapan diziye iki ünlü oyuncu daha geliyor. Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi ünlü oyuncular transfer edilmiş durumda.

Baraj dizisi yerine Avukat geliyor

baraj-22-iqdy-cover.jpg

Baraj dizisinin final vermesiyle birlikte yerine Avukat dizisi gelecek. Salı günü yayınlanan dizi, yayından kalkmasıyla artık bu gün boş kalacak. Onun yerine yeni soluklu Avukat dizisi geçecek. Baraj, Nisan ayının sonlarında final yapacak.

İlginizi çekebilir

Akıncı dizisine Adalet Bakanlığı şoku: O sahne için Hukuki işlem başlatıldı, yayından kalkabilir!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.