Sefirin Kızı dizisinde şoke eden gelişme: Final tarihi belli oldu! Neslihan Atagül bile diziyi kurtaramadı!

Sefirin Kızı dizisinde şoke eden gelişme: Final tarihi belli oldu! Neslihan Atagül bile diziyi kurtaramadı!

Sefirin Kızı şok gelişme ile beraber ekranlara ve izleyenlerine veda ediyor. Neslihan Atagül transferiyle gündeme gelmesi dizi için hiçbir şeyi değiştirmedi. Final kararı kesinleşti. Sefirin Kızı ne zaman final yapacak? Sefirin Kızı neden final yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranlara tutunmayı bir türlü başaramayan Sefirin Kızı dizisi, ne yazık ki hayranlarına kötü haberi erkenden verdi. Sefirin Kızı yakın zamanda ekranlara veda edecek. Final bölümüne az bir süre kala, erkenden aramızdan ayrılması kemik kitleyi bir hayli üzmüş durumda. Sezona her ne kadar çok iyi bir girişi yapsa da bu sadece kısa süreliğine yükselmesini sağladı. İlerleyen dönemlerde gitgide büyük düşüşler yaşadı. Bu düşüş sürekli hale gelince de ne yazık ki beklentileri karşılayamadığı gün yüzüne çıktı.  

Finale giden yol

sefirin-kizi-dizisine-tepki-yagiyor.jpg

Daha önceki bölümlerde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimlerin diziye veda etmesiyle birlikte büyük kan kaybı yaşadı. Bundan sonraki süreçte de toparlanma şansı bulamayan Sefirin Kızı izleyenlerin arasından kısa süre sonra ayrılacak. Yapımcı tüm bunları aşmak için rekor bir ücret ile Tuba Büyüküstün’ü de kadrosuna katmış ancak yine de istenilen elde edilememişti. Dolayısıyla hamleler bir bir boşa çıkmaya devam ediyordu. 

Nare karakterine hayat veren Neslian Atagül, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle diziye ara vermek zorunda kalmıştı. Bu yüzden diziden ayrılmak durumunda kaldı. Bu olayın ardından Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’da dizi ve hayranlarına veda etti. Veda ettikten kısa bir süre sonra Erşan Kuneri dizisi için anlaşma sağladı.  

Yapımcının son hamleleri 

sefirin-kizi-oyunculari.jpg

Yaşanan olumsuz süreçten dolayı yapımcı Engin Akyürek’in karşısına Tuba Büyüküstün’ü getirmişti. Ancak Kara Para Aşk dizisinde büyük etki yapan ikili ne yazık ki burada aynı potansiyeli gösteremedi. 

Sefirin Kızı final tarihi belli oldu 

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni olarak başlayan dizisi, kötü gidişat nedeniyle ekranlara ve seyircilere veda ediyor. 52. Bölümde final bölümü yayınlanarak, hayranlarına hoşça kal diyecek. Neslian Atagül transferi de sosyal medyada konu olmuştu. Ancak bu transfer olsa da olmasa da dizinin veda edeceği kesinleşti. 

İlginizi çekebilir 

 Sosyal medyada nasıl fenomen olunur? Kısa yoldan ünlü olmanın yolları nelerdir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.