Show TV'de izlenecek dizi kalmadı: Çukur, Alev Alev, Kuzey Yıldızı, Ramo ve Arıza final yapıyor!

Show TV'de izlenecek dizi kalmadı: Çukur, Alev Alev, Kuzey Yıldızı, Ramo ve Arıza final yapıyor!

Show TV'de yayınlanan 5 yapım, final kararı alarak ekranlara veda edecek. Alev alev, Ramo, Çukur, Arıza ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizileri yakında final yapacak. Diziler ne zaman final yapacak? Final kararı neden alındı? Tüm detaylar haberimizde.

Sevilen kanal Show TV, yeni sezonun gelmesiyle beraber birçok yapımı yayından kaldırıyor veya yapımlar hikayesi gereği final yapıyor. Geldiğimiz noktada tam tamına 5 dizi birden final yapacak. Show TV izleyenlerini şoke eden gelişme ile beraber, akıllara hemen biz ne izleyeceğiz sorusu geliyor. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte yeni yapımlar da final yapan dizilerin yerini dolduracaktır. Ancak bir anda 5 günü dolduran diziler final yapacak ve bu kanal için büyük bir boşluk olacak. Alev alev, Ramo, Çukur, Arıza ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizileri final yapıyor. 

Show TV’de izlenecek dizi kalmadı! 

Hayranları şoke eden gelişme ile kanalda resmen izlenecek dizi kalmadı diyebiliriz. Bu kadar final haberinin art arda gelmesi, izleyenleri şaşırtmış durumda. Alev alev, Ramo, Çukur, Arıza, Kuzey Yıldızı ve İlk Aşk dizilerinde ardı ardına final kararının alınması 5 günü boşa çıkartıyor. Bu kadar boşluk nasıl doldurulacak, merak konusu. 

Çukur dizisi final yaparak izleyenlere veda edecek! 

cukur-1.jpg

Ay yapım önderliğinde, Yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu Çukur dizisi final yaparak hayranlarına veda edecek. Perihan Savaş ve Aras Bulut İynemli gibi önemli oyuncuların yer aldığı dizi, hayranlarını final kararının alınmasıyla şoke ettirdi. Dizi için son dokuz bölüm kaldı. 4 sezondur reyting rekorları kıran dizi yakında veda edecek. Devam etme ihtimali de ne yazık ki bulunmuyor. Çünkü açıklanan bilgilere göre final senaryosu çoktan yazılmış durumda. 

Ramo dizisi final yapıyor

ramo-final.jpg

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım gibi ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı Ramo dizisi de final kararı alan diğer yapımlar arasında yerini aldı. Ramo dizisi için son üç bölüm kaldı. Dizi için birçok kanaldan teklif geldi, ancak kabul edilmedi. Büyük baskılar sonucu kanal değişikliği olmadı. Dolayısıyla BKM önderliğinden yapılan dizi ekranlar veda edecek. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final yapıyor! 

kzy.jpg

Hayranların sosyal medyada en çok bahsettiği dizilerden birisi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, ekranlara ne yazık ki veda ediyor. Büyük ses getiren yapım, final kararı alan dizilerin içerisinde yer alıyor.  Büyük ses getirmesi ne yazık ki yüksek izlenmelere sebep olmadı. Sosyal mecralarda çok konuşulmasına rağmen, bu durum reyting rakamlarına yansımadı. Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini final yapmaya zorladı. 

Arıza dizisi final yapıyor

arz.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı diğer bir yapım olan Arıza dizisinde şok eden gelişmeler yaşanıyor. Final kararı alarak artık kemik kitlesine ve hayranlarına veda ediyor. Haftaya gelecek bölüm ile ne yazık ki ekranlara veda edecek. Bu dizinin kaldırımasıyla ile beraber Ahmet Mümtaz Taylan, Leyla ile Mecnun dizisine gideceği ortaya çıktı. 

Alev Alev dizisi final yapıyor! 

alev.jpg

Ekranlara ne yazık ki tutunamayan ve az izlenmeleri sebebiyle kaldırılması planlanan Alev Alev dizisi yakın veda eden yapımlar arasında yerini aldı. Demet Evgar ve Cihangir Ceylan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi bir sonraki bölümünde veda ediyor. Perşembe akşamı son bölümü olacak. Reytinglerde tutunamayan dizi, final yapmak zorunda kaldı. 

Show TV’de Alev alev, Ramo, Çukur, Arıza ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin final kararı almasıyla izleyenler şoke olmuş durumda. Bakalım bundan sonraki süreçte hangi yapımlar final kararı alacak. 

İlginizi çekebilir 

Mucize Doktor dizisinde şok ayrılık daha: Başrol diziye veda etti! Hayranlar büyük tepki gösterdi!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.