Space Jam Yönetmeni, Devam Filminin Lola Bunny'yi "Cinselleştirmeyeceğini" Söyledi

Space Jam Yönetmeni, Devam Filminin Lola Bunny'yi "Cinselleştirmeyeceğini" Söyledi

Space Jam yönetmeni Lola bunny için hangi devam filmini yapacak? Lola bunny filmi ne zaman çıkacak?

Space Jam yönetmeni Malcolm D Lee, filmin devamında Lola Bunny'nin “cinselleştirilmeyeceğine” söz verdi. Karakterin 1996 filmindeki imajı, o zamanlar animatör Tony Cervone'ye göre onun kadınsı niteliklerinin "şişirildiğini" öne sürdü.

Aşağıda Lola Bunny'nin 1996 ve 2021 sürümleri arasındaki karşılaştırmaya bakabilirsiniz.

evqk0m7viaempjv.jpg

Space Jam: A New Legacy, 16 Temmuz'da ABD'de piyasaya sürülecek.Birleşik Krallık sürümü henüz oynaylanmayan. film, LeBron James'in yıldız olarak Michael Jordan'ın yerini alacak. Ocak ayında James, yeni filmin ilk tanıtımını paylaştı. Don Cheadle'ın James'le birlikte yeni filmde yer alacağı söylenirken, Klay Thompson, Damian Lillard, Diana Taurasi ve Anthony Davis gibi isimlerin de rol alacağı söyleniyor.

Eylül 2018'de The Hollywood Reporter'a konuşan  James, filmle ilgili heyecanını dile getirdi. James yayına " Space Jam işbirliği sadece benim ve Looney Tunes'un bir araya gelip bu filmi yapmasından çok daha fazlasıdır" sözlerini dile getirdi.

“Çocukların ne kadar güçlü hissedebileceklerini ve hayallerinden vazgeçmezlerse ne kadar güçlü olabileceklerini anlamalarını çok isterim. Ve bence Ryan [Coogler] bunu [ Black Panther ile ] birçok kişi için yaptı. " sözlerini söyledi.

Bakalım bu iş birlik ileride nasıl sonuçlanacak. Sonuçta çocuklar için çıkartılan bir animasyon ve çizgi film karakteri olan Lola Bunny, cinsel bir obje olmadan sunulması gerekmektedir. Bu tür unsurların çocukları nasıl etkileyebildiğini hepimiz görmekteyiz. Çocuklar her şeyi anında öğrenir ve onu kendi temeline yansıtır. İleride ise önüne geçilemez sonuçlar doğurabilir.

İlginizi Çekebilir...

Bioshock Filmi Neden İptal Edildi? Filmin Yapımına Devam Edilecek Mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.