Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz ne zaman başlayacak? Yeni diziye Müge Anlı dan tam destek

Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz ne zaman başlayacak? Yeni diziye Müge Anlı dan tam destek

Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Peki, Sana Söz dizisi ne zaman başlayacak? Sana Söz oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak? Sana Söz dizisinin konusu nasıl ilerleyecek?

Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Peki, Sana Söz dizisi ne zaman başlayacak? Sana Söz oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak? Sana Söz dizisinin konusu nasıl ilerleyecek?

Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Sana Söz dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Sana Söz, güçlü senaryosu ile dikkatleri üzerine çekti. Sımsıcak bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi, aile bağları ve adalet temalarını da ele alacak. İlk fragmanı ile seyirci karşısına çıkan Sana Söz dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Yayın günüyle ilgili dedikodular ise kulislerde konuşuluyor. Pazar akşamı ekrana gelmesi beklenen dizi, Yargı ve Teşkilat dizileriyle reyting mücadelesi verecek.

Sana Söz dizisinin konusu nedir?

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Sana Söz dizisinin senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olacak. Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak olan Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Ünlü bir isim olarak halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur. Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişki zamanla aşka dönüşecektir.

Müge Anlı'dan Destek

Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Erkan Petekkaya, yeni rolü Komiser Ömer için çalışmalarına devam ediyor. Polisler ile yakın ilişki kurduğunu açıklayan ünlü oyuncu, karakteri yaratma aşamasında gerçekleri temel aldığını belirtiyor. Nehir Erdoğan ise Müge Anlı ile iletişime geçerek, ondan tavsiyeler aldığını açıkladı. Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosunda Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansin Çekili de yer alıyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum