Teşkilat ve Maraşlı yükselişe geçti: Olan Bir Zamanlar Çukurova'ya oldu. Final kararı aldı!

Teşkilat ve Maraşlı yükselişe geçti: Olan Bir Zamanlar Çukurova'ya oldu. Final kararı aldı!

TRT 1 ekranlarındaki Teşkilat ile ATV ekranlarındaki Maraşlı dizisi reytinglerde yükselmeye devam ediyor. Tüm bu olumlu haberler üzerine Bir Zamanlar Çukurova'dan haber geldi. Final yapmaya karar verildi. Bir Zamanlar Çukurova neden final yapacak?

Ekranların sevilen ve bir o kadar da reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova, final kararıyla izleyicileri şaşırttı. Hayranları tarafından tepkiyle karşılanan bu hadise, gerçekten de anlaşılması güç. İzleyiciler yeni bölümlerini beklerken ve dizinin gidişatı bir hayli iyiyken bu final kararı resmen yıkılmalarına sebep oldu. ATV ekranlarının rekor kıran dizisi Perşembe akşamlarının en çok izlenen diziler arasında yerini alıyordu.

Tims B elinde şuanda üç dizi bulunduruyor. Bu üç dizi de rekorlar kırmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova, Teşkilat ve Maraşlı dizilerinde imzası bulunan Tims B için, bir diziyi aradan çıkartma vaktinin geldiği görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova için final ışığı yakıldı. Üç dizi arasından birisi artık ekranlara veda edecek. Verilen bu karar ekibi bir hayli üzmüş gibi görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden final yapacak?

650x344-demir-ve-zuleyha-icin-ikinci-bahar-bir-zamanlar-cukurovanin-88-bolumunde-neler-olacak-1615972546379.jpg

Her Perşembe yeni bölümleriyle reyting rekorları kıran, o günkü sıralamarda 1. veya en fazla 2. olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova, ekranlara kısa süre sonra veda edecek. Final tarihi ATV tarafından açıklanmış durumda. Unutulmaz ve kalplerde taht kurmayı başaran dizi 27 Mayıs 2021 Perşembe günü son bölümünü yayınlayarak 3. sezonuyla hayranlarına ve izleyicilerine veda edecek. 

ATV: en son bitirmek istediğimiz diziler arasında yer alıyordu

6025ad05c03c0e3f287e8c18.jpg

3 sezondur rekor üstüne rekor kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisini kanal olarak bitirmek bizlere zor geliyor. En son biitrmek istediğimiz diziler arasında yer alan yapımın sona ermesi bizleri de üzüyor dedi. Daha önceden ise 1 sezonluk anlaşma yapmıştık ancak 3 sezondur bizlere ev sahipliği yaptı. Bundan dolayı memnunuz, ekibe ve yönetmenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz ifadeleri kullanıldı.

Kerem Alışık Teşkilat dizisine geçecek

Ünlü oyuncu yepyeni ve sürpriz bir karakterle Teşkilat dizisine transfer olacak. Ancak ne zaman ve nasıl olacağı şuanda belli değil.

İlginizi çekebilir

Sadakatsiz dizisinde intikam rüzgarları esiyor: Derin nasıl intikam alacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.