TRT 1 Neşteri Yine Vurdu ! Bir Dizi Daha Final Yapıyor...

TRT 1 Neşteri Yine Vurdu ! Bir Dizi Daha Final Yapıyor...

Başrollerini Caner Şahin ve Pelin Albay’ın paylaştığı, yönetmenliğini Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu birlikte üstlendiği dizi İstanbul'da çekilmektedir. Bir romantik komedi dizisi olan Dünya Hali gününde neden yayınlanmadı ?

TRT 1’in sevilen dizisi Dünya Hali yayından kaldırıldı mı?

Günlük hayata yaptığı eleştiriyi modern komedi olarak yansıtan Dünya Hali dizisi hayatı boyunca doruluktan şaşmayan bir anketör olan Sinan (Caner Şahin) karakterinin anket yaparken Kıvılcım (Pelin Albay) karakteri ile karşılaşıp aşık olması ve bundan sonraki yaşantısının bu aşk doğrultusunda nasıl değiştiğini anlatmaktadır. 

Günü ve saatinde yayınlanmayan dizi yayından kaldırıldı mı?

Yaşadığımız sıkıntılı günlerde seyircinin yüzünü güldüren modern komedi dizisi farklı mizah anlayışıyla Çarşamba günleri dizi severleri ekrana kilitliyordu. Ancak bu hafta dizinin yayınlanmaması ile dizi severler bir şok yaşadı.

Dünya Hali neden yayınlanmadı?

Kanaldan yapılan açıklamaya göre Neden Film yapımı olan dizi TRT 1’in haftalık programda yapmış olduğu değişiklik nedeniyle gününde yayınlanmamıştır. Bu hafta neden yayınlanmadığına yönelik bir açıklama gelmemiştir.

Dünya Hali dizisinin yeni programa göre ne zaman yayınlanacağı ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.