TRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin fişini çekti! Dizi ne zaman final yapacak...

TRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin fişini çekti! Dizi ne zaman final yapacak...

TRT 1’in yeni sezona büyük iddialarla izleyiciye sunduğu Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizi bekleneni karşılayamadı.

TRT 1’in yeni sezona büyük iddialarla izleyiciye sunduğu Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizi bekleneni karşılayamadı. ES Film’in yapımcılığını üstendiği yapım 16 Eylülde izleyici ile buluşmuştu. Reytinglerin düşük olduğu ve aynı gün yayınlanan bir Kanal D dizisi olan Camdaki Kız ile yarışamadığı nedeniyle yapımda büyük değişikliklere gittiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı’nda iki oyuncuya veda kararı alındı.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı dizi üzerine bir yıl kadar uzun bir süre çalıştığı ve oyuncu kadrosunun özenle seçildiği bilinmekteydi. Sezondaki beklentileri karşılamadı görülünce TRT tarafından revize kararı alınan dizi de öncelikle senaristlerin ardından yönetmen ve görüntü yönetmenleri değiştirildi. Ancak istenen reyting elde edilemeyince bu seferde hikayede değişiklik yapılması kararı alındı.

Bu kararın ardından sevilen iki oyuncunun diziden çıkarılacağı duyuruldu. Hikaye değişikliği nedeniyle Zeynep karakterini canlandıran Melis Babadağ ve Despina karakterini canlandıran Gülcan Arslan’ın diziye veda edeceği açıklandı. Veda eden iki kadın oyuncunun yerine yeni oyuncular alınacağı ve senaryoya Hızır Bey üzerine bir aşk hikayesi ekleneceği belirtildi. Hızır Bey’in dizideki yeni partneri Meryem’i kimin oynayacağı ise henüz açıklanmamakla beraber merak uyandırmaya devam ediyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum