2021 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca öğrencinin beklediği İOKBS heyecanı başladı..

2021 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca öğrencinin beklediği İOKBS heyecanı başladı..

MEB açıkladı mı? Bursluluk Sınavı sonuçları 2021 İOKBS için heyecanlı bekleyiş... İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş. Milli Eğitim Bakanlığı tarihi duyurmuştu. 2021 Bursluluk Sınavı sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Gözler MEB'de...

Milyonlarca öğrenci ve velilerin beklediği bursluluk sınav sonuçları açıklanması için beklenen gün geldi çattı.. MEB tarafından 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine uygulanan Bursluluk Sınavı 5 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Sonuçlar için bugün gözler MEB'de.

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bursluluk sınavı sonuçları 28 Eylül 2021 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

Burslar Ekim ayı itibariyle ödenmeye başlıyor.

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.