24 Saatte Yüzde 1.64 Yükselen BTC’nin 60 Bin Dolara Çıkması Bekleniyor!

24 Saatte Yüzde 1.64 Yükselen BTC’nin 60 Bin Dolara Çıkması Bekleniyor!

Bitcoin’in fiyatı geçtiğimiz hafta 50 bin dolar bandının üzerine çıkarak kendi rekorunu kırmıştı. Hafta içinde yüzde 1.64 oranında yükselen Bitcoin, 57 bin dolara yaklaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine geldi. Yeni haftaya başlarken yorumlar yapan ünlü analist Aayush Jindal, 60 bin dolar seviyesinin görülebileceğini söyledi.

Dünyanın en çok kazandıran ve en yüksek hacimli sanal dövizi Bitcoin (BTC) hız kesmeden yükselmeye devam ediyor! Geçtiğimiz hafta 50 bin dolar seviyesini geçen Bitcoin, her gün piyasada biraz dah güçlü hale geliyor. ABD doları karşısında 57 bin dolar seviyesine yaklaşan BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesinde işlem gördü. Geçmişte başarılı tahminlerde bulunan ünlü analist Aayush Jindal’ın yaptığı yorumlara göre, BTC’de fiyat desteklenmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde muhtemelen 60 bin doları test edeceğini söyleyen Jindal, paritenin olumlu işaretler gösterdiğinin altını çizdi.

4 Saatlik Grafikte 54 Bin Dolara Yakın Destek

BTC, geçtiğimiz hafta 50 bin dolarlık direnç seviyesinin üstüne çıkmıştı. 57 bin dolara yakın bir seviyede işlem gören Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine geldi. 55 bin dolar seviyesi ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saat) üzerinde işlem görmeye de devam ediyor. BTC/USD paritesinde 4 saatlik grafiğe bakıldığında 54 bin dolara yakın destek kazanarak önemli bir yükseliş trendi yakaladı. Analist Aayush Jindal’a göre parite şu an olumlu işaretler göstermeye devam ediyor. Boğalar ise 60 bin doları test etmeyi izleyecek gibi görünüyor.

Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Test Etti

Geçtiğimiz hafta işlem fiyatını yükseltip genişleyen BTC, ABD doları karşısında 50 bin dolarlık direnç seviyesinin üzerine yerleşti. Daha sonraki günlerde ise 55 bin dolar direnç seviyesini kıran BTC/USD paritesi, 100 basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı. BTC, 57 bin dolara yakın yeni bir yüksek seviye kaydetti. Son zamanlara bakıldığında ise aşağı yönlü bir düzeltme yaşamaya başladı.

56 bin dolar ile 57 bin dolar seviyelerindeyken keskin bir düşüş yaşayan BTC, 50 bin dolar bandına kadar geriledi. 50 bin dolardan tekrar 57 bin dolara hareket ederken yüzde 23.6 Fib geri çekilme seviyesini kırdı. Bununla birlikte boğalar 54 bin dolarlık destek seviyesinde aktifti. Yukarı doğru hareketinde ise yüzde 50 Fib geri çekilmesi iyi bir destek görevi gördü.

Fiyat Yakın Vadede 50 Bin Dolar Seviyesine Düşebilir

Ünlü analiste göre boğalar için bir sonraki direnç seviyesi 60 bin dolar seviyesinde. Bitcoin’in 57 bin dolarlık direnç seviyesini aşmakta zorlanması durumunda analiste göre, aşağı yönlü bir düzelme olması mümkün. Analiste göre ilk büyük destek trend çizgisine en yakın olan 54 bin dolar seviyesi. Bir sonraki ana destek ise 52 bin dolar 500 seviyesine oldukça yakın. Net bir kırılma olması durumunda ise Bitcoin 52 bin 500 dolarlık desteğin altına kapanırsa, fiyat yakın vade için 50 bin dolar seviyesine gerileyebilir.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm BTC yorum ve tahminleri ünlü analist Aayush Jindal’a aittir.

İlginizi çekebilir...

Bitcoin 52 Bin Dolar Bandının Üzerine Çıktı

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum