Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Nakit Desteği Başladı ! İşte Başvuru Şartları..

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Nakit Desteği Başladı ! İşte Başvuru Şartları..

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yapılan destekler tüm hızıyla devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı yardımları e-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru yapıldıktan sonraki süreçte de başvurular e-devlet üzerinden takip edilebiliyor. Vatandaşı ekonomik anlamda koruyabilmek amacıyla başlatılan destek programları başvuru bilgileri merakla araştırılmaya devam ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım başvurunuz olumlu sonuçlandığı an ATM üzerinden gidip yardımı nakit olarak çekebiliyorsunuz.

Ödemeler Nakit Olarak Yapılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülkemizde yardıma muhtaç vatandaşlara her zaman maddi ve manevi destekle yanında olmaya çalışıyor. Bu yardımlardan birisi de nakit desteği. Nakit desteği içeren Salgın sosyal destek programı kapsamında, başvurular e-devlet üzerinden 20 Nisan’da başladı.

Başvuru Şartları Nelerdir ?

Yeni çıkarılan salgın destek desteğinde düzenli geliri olmayanlar, günlük yevmiye ile çalışanlar, çalışırken işsiz kalanlar başvurabiliyor. Her evden sadece bir kişinin başvurusu yeterli olacak. Destek kişi başına değil hane başına ödenecek.

Başvuruda Neler Soruluyor ?

Aktif Çalışan mısınız ? Çalışıyorsanız maaşınız ne kadar ? Hanenin aylık toplam geliri ne kadardır ? Su, elektrik ve doğalgaz faturalarınız ne kadar ? gibi sorular soruluyor ve başvuru ekranında bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor.

Nakit Desteği Ne Kadar ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başlattığı yeni destek programında başvurusu olumlu sonuçlanan tüm vatandaşlara 1100 Lira nakit ödeme yapılacak.

1100 TL Yardım Ödemeleri Nereden Yapılıyor ?

1100 TL pandemi destek programında başvuru ekranında sizden IBAN bilgisi istenecek. Başvuru esnasında IBAN bilgisi giren vatandaşların ödemeleri hesaplarına yapılacak. IBAN bilgisi girmeyen vatandaşlara ise PTT aracılığıyla ödeme yapılacak.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.