Kripto Para Borsasını Sarsan Bu Sefer Bir Altcoin Oldu!

Kripto Para Borsasını Sarsan Bu Sefer Bir Altcoin Oldu!

Daha yeni yeni Türkiye’nin de gündeminde olan kripto para borsasında dalgalanmalar durmuyor! Geçtiğimiz günlerde sürekli başı çeken Bitcoin cephesinde ani bir düşüş gerçekleşmişti. Alt coinlerde ise Bitcoin’e bağlı değişimler sürekli meydana geliyordu. Ancak bu sefer borsayı sarsan Litecoin oldu!

Tam Yüzde 11 Oranında Arttı!

Alt coin olarak bilinen Litecoin, bugün güne yüksek bir artışla uyandı. Tam olarak yüzde 11,07 oranında büyüme gösteren sanal döviz, günün en yüksek artışı unvanını aldı. Yüzde 11 oranında kazandığı bu değer ile 202,491 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı.

Bu hareketle beraber Litecoin, 13,522B piyasa değerine ulaştı. Toplam kripto para piyasalarındaki değerinin oranı ise 0,86 oldu. Litecoin kripto para borsasına ait en yüksek değer ise 15,750B olarak belirlendi. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde Litecoin; 175,183 dolar ile 205,52 dolar arasında işlem gördü.

İlginizi çekebilir...

Bu Bankalara Borcu Olanların Dikkatine! ING, Akbank ve İş Bankası’yla Borçlarınızı Tek Bir Çatı Altında Toplayın

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.