Bu Bankalara Borcu Olanların Dikkatine! ING, Akbank ve İş Bankası’yla Borçlarınızı Tek Bir Çatı Altında Toplayın

Bu Bankalara Borcu Olanların Dikkatine! ING, Akbank ve İş Bankası’yla Borçlarınızı Tek Bir Çatı Altında Toplayın

Farklı farklı bankalardan kredi çekip ödeyemeyen vatandaşlara müjde! Borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabileceğiniz kredi kampanyası başladı. Dağınık banka borçlarınızı bu kredi ile tek bir bankaya ödeme yaparak kapatabilirsiniz. İşte uygun faiz ve ödeme seçenekleri ile borç kapatma kredisinin detayları...

Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlara iyi haber Akbank, İş Bankası ve ING’den geldi! Günlük hayatınızda borçlarınızın oluşturduğu yükü tek bir çatı altında toplayarak kolay bir şekilde ödeme kolaylıkları başladı. Farklı bankalara olan borçlarınızı ING, İş Bankası ve Akbank’ta tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile borçlarınızı kapatabilirsiniz. Peki borç kapatma kredisi nedir, nasıl kullanılır ve kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Gecikmeye Giren Borçlarınızı Ertelemeyin

Akbank, ING ve İş Bankası’nın başlatmış olduğu borç kapatma kredisi kampanyası ile borçlarınızı ertelemeyin. Farklı bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçları için artık bu üç banka aracılığı ile kredi çekebilirsiniz. Özellikle kredi ya da kredi kartı ödemesinde gecikmeye girmiş olan vatandaşlar borçlarını artık tek bir çatı altında toplayabilirler.

Vade Süresi 36 Ay

ING, Akbank ve İş Bankası tarafından kullandırılan borç kapatma kredisi, maksimum 36 ay vadeli olarak uygulanacak. Yani; diğer bankalardaki borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar, bu üç bankadan hangisini tercih ederse 36 ay içerisinde tüm borcunu bitirmeyi taahhüt edecek.

ING’den Yüzde 1.44 Faiz Oranı

Kredi borçlarını ING bankasına taşıyarak ödeyen vatandaşlar, yüzde 1.44 oranında faiz avantajından faydalanabilecekler. Borç transferi kampanyası sayesinde vatandaşlar artık farklı bankadan da olsa ING’den kredi borçlarını ödeyebilecekler.

İş Bankası’ndan 36 Ay Vade

İş Bankası’na farklı bankalardaki borçlarınızı getirdiğinizde tam 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Üstelik diğer bankalardaki borçlarınızı bitirdiğiniz için İş Bankası’nın ayrıcalıklarından da yararlanabilirsiniz.

Akbank ile Kredi Kartı Borçlarınızı Bir Araya Toplayın

Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarınızı Akbank’a taşıyarak tek bir yerden ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde 9 aya kadar taksitlendirme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir...

Garanti’den Vatandaşı Krediye Boğacak Dönem! Online Başvuranlara Anında Kredi

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.