Garanti’den Vatandaşı Krediye Boğacak Dönem! Online Başvuranlara Anında Kredi

Garanti’den Vatandaşı Krediye Boğacak Dönem! Online Başvuranlara Anında Kredi

Kovid-19 salgını devam ederken Garanti BBVA, kredi kampanyalarına hızlı bir giriş yaptı. Garanti BBVA, yeni normalleşme dönemine iki farklı yenilikle giriyor. Vatandaşları online sistemine daha çok alıştırmayı amaçlayan Garanti BBVA, online başvuru kredilerinde anında onaylama yaparak gündemde yer almaya devam ediyor.

Kredilere Başvuru Sadece Online Olarak Yapılacak

Yaşanan Kovid-19 virüsü sebebiyle tüm dünyanın hızlı bir dijitalleşme yoluna girdiği bu dönemde bankalar da bir bir uyum sağlamaya başlıyor. Garanti BBVA da bu konuda dijitalleşme adına hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Yaptığı son kredi kampanyasında sadece online başvuruları kabul ediyor. Böylelikle vatandaşlar hem online başvuruyu öğrenip hem de dijital kanalların avantajlı kredi kampanyalarından faydalanabiliyorlar.

Hizmeti ilk kez aldığı şehirde oturmayan vatandaşların şubeye ulaşmakta çektiği zorluklar ise yine dijitalleşme aralığıyla çözülüyor. Mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden yapılan işlemlerde, müşteri hangi kanal için uygunsa oradan işlemlerine devam edebiliyor. Ayrıca belli bir seviyenin üzerinde engeli bulunan vatandaşlar için şubeler yine hizmet vermeye devam ediyor.

50 Bin TL’ye Kadar Nakit Tam 36 Ay Vade Avantajıyla

Garanti BBVA’nın online başvuruya özel olarak başlattığı kredi kampanyası ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşların tam 50 bin TL’ye kadar nakit finanse edebileceği bu kredi kampanyasında 36 ay vade süresi uygulanacak. Sunulan vade seçeneğini ise vatandaş kendine göre uygulayabilecek. Vatandaşlar dilerse borcunu 36 ay, 24 ay ve 12 ay taksitle ödeyebilecek.

Vatandaşın geri ödemek için seçtiği vade sürelerine paralel olarak faiz oranları da değişiklik gösterecek. Faiz oranları ise yüzde 1.20’den başlayacak. Böylelikle vatandaşlar hem uzun vade hem de düşük faiz seçenekleri ile kolay bir şekilde geri ödeme yapabilecek.

7/24 Başvuru İmkanı

Garanti BBVA dijitalleşme kapsamında başlattığı online işlemlerde vatandaşlar diledikleri zaman başvuruda bulunabilecekler. Her an cevap veren destek yanıt sistemi sayesinde 7/24 kredi başvurusu ve online işlemler yapılabilecek.

İlginizi çekebilir...

Faiz Oranları Yenilendi! 100 Bin TL’lik Dev Kredi Kampanyası Garanti BBVA’da!

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.